Maaltijdservice Tilburg

Elke dag gezond eten, zonder zelf te koken? Dat kan! De maaltijdservice Food Connect maakt namelijk iedere dag een verse maaltijd voor u klaar. Zonder er veel gedoe eet u toch lekker en gezond. Speciaal voor Thebe Extra leden zijn deze maaltijden nu nog voordeliger. Probeer het en geniet van de voordelen van ledenvereniging Thebe Extra.

Makkelijk een maaltijd bij u thuis in Tilburg

Bij de maaltijdservice Food Connect is het mogelijk om koel- en vriesverse maaltijden te laten bezorgen bij u in de regio, waaronder Tilburg. U kunt bij Food Connect dagelijks kiezen uit verschillende, overheerlijke maaltijden uit diverse keukens. Gezond eten, zonder zelf te hoeven koken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Food Connect maaltijdservice Tilburg

Food Connect gelooft in puur en eerlijk eten, dat eenvoudig op tafel gezet kan worden. Niets is zo fijn als aanschuiven zonder er iets voor te hoeven doen. Het gevarieerde aanbod aan koelverse en vriesverse maaltijden wordt bij u aan de deur bezorgd en u bepaalt zelf wanneer u welke maaltijd gaat eten. Een bezorger brengt wekelijks uw maaltijden langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Daarnaast heeft Food Connect een boodschappenservice. Via deze extra dienst is het mogelijk om, naast de bestelde maaltijden, ook uw verse boodschappen wekelijks te laten bezorgen. Het ruime aanbod aan boodschappen biedt veel variatie van boodschappen waarvan u kunt genieten tijdens ontbijt, lunch en avondeten. Zo hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken in de supermarkt.

Meer dan alleen maaltijddienst

Naast maaltijdbezorging biedt ledenvereniging Thebe Extra nog veel meer producten en diensten aan. Als lid van Thebe Extra profiteert u van kortingen op tal van cursussen, sportmogelijkheden en uitjes in uw regio. Thebe Extra is een ledenvereniging die de zorgbelangen van ruim 105.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant behartigt. Word lid en profiteer vandaag nog van de voordelen van Thebe Extra.