Zwemles t.w.v.
€ 60,50
Beweging

Zwemles
bij SGZ Sport & Wellness

Eerste maand gratis voor leden

Zwemles met ledenvoordeel in Zevenbergen

Als ouder wil je niets liever dan de veiligheid en het welzijn van je kind waarborgen. Eén van de belangrijkste vaardigheden die je je kind kunt bijbrengen, is leren zwemmen. Zwemles voor kleine kinderen biedt niet alleen de basis voor waterveiligheid, maar het bevordert ook de motorische ontwikkeling, zelfvertrouwen en een levenslange liefde voor water. Via Ledenvereniging Thebe Extra krijg je nu bij SGZ Sport & Wellnesss in Zevenbergen de eerste maand zwemles gratis.

Ledenvoordeel voor gezinnen bij SGZ Sport & Wellness in Zevenbergen
Kies je voor zwemles bij SGZ Sport & Wellness in Zevenbergen, dan is de eerste maand gratis! Dit levert je een besparing op van maar liefst € 60,50. Je kan je kind voor zwemles aanmelden vanaf 4 jaar bij SGZ. Een lidmaatschap van Thebe Extra is snel terugverdiend!

Over SGZ Sport & Wellness
SGZ Sport & Wellness is een toonaangevende sport- en wellnessorganisatie gevestigd in Zevenbergen. Deze veelzijdige faciliteit biedt een breed scala aan activiteiten en diensten die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl voor alle leeftijden. SGZ biedt zwemlessen voor alle leeftijden, van babyzwemmen tot lessen voor volwassenen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs die veiligheid en plezier hoog in het vaandel hebben staan. SGZ Sport & Wellness biedt ook ledenkortingen op sportabonnementen.

Wanneer beginnen met zwemles?
Veel ouders vragen zich af wanneer de beste tijd is om met zwemlessen te beginnen. Hoewel de meeste zwembaden zwemlessen aanbieden voor kinderen vanaf vier jaar, zijn er ook babyzwemlessen beschikbaar voor kinderen vanaf zes maanden. Deze lessen zijn minder gericht op het leren van specifieke zwemtechnieken en meer op het vertrouwd raken met water.

Alleen voor leden
Deze aanbieding geldt alleen voor leden van Thebe Extra. Heb je interesse en ben je nog geen lid? Een lidmaatschap biedt vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

.

Ledenvoordeel
Locatie

Zwemles voor kinderen vanaf 4 jaar. Op vertoon van de Thebe Extra-leden pas krijgt je thuiswonende zoon/dochter de eerste maand gratis. Dat levert een besparing op van € 60,50!

SGZ Sport & Wellness
Galgenweg 62
4761 KN Zevenbergen
T 0168 – 330888
info@sgz7bergen.nl
www.sgz7bergen.nl

088 374 75 76