SGZ Sport en Wellness
Ontspanning

SGZ Sport & Wellness in Zevenbergen

Staat u te hijgen na het traplopen? Of beginnen de kilootjes in de weg te zitten? Ga met ledenkorting lekker fitnessen, zwemmen of doe mee aan een groepsles bij SGZ en kom weer in vorm!

SGZ Sport & Wellness

SGZ Sport & Wellness is op het gebied van lifestyle en gezondheid van alle markten thuis. De fitnessmogelijkheden zijn er zeer uitgebreid. Ook fitnessen met de Milon Cirkel is mogelijk. Dit is een programma waarmee u zowel spierkracht als conditie opbouwt.

Er is een ruim en gevarieerd aanbod groepslessen: yoga, hatha yoga, zumba, pilates, LXR training, Club Power, Fit Work-Out, Club Fit & Shape, X-core, BRN en Bootcamp. In het zwembad zijn er aquaportlessen

Er is een groot, verwarmd binnenzwembad om baantjes te trekken maar het is ook ideaal om na het sporten heerlijk te ontspannen! Het wellnessgedeelte van SGZ bestaat uit een sauna, stoombad en een buitensauna.

Bekijk de korting:
Locatie

Leden van Thebe Extra krijgen op vertoon van hun ledenpas aan de kassa 10% korting op één van de onderstaande programma’s:

SGZ Fit Programma Onbeperkt fitness en groepslessen
SGZ Fit en Wellness Onbeperkt fitness, groepslessen, banen/vrij zwemmen, aquasportlessen, wellness
SGZ 10 ritten wellnesskaart Banen/vrij zwemmen, aquasportlessen en gebruik van de wellness
SGZ Premium Programma Onbeperkt fitness, groepslessen, milon training, banen/vrij zwemmen, aquasportlessen, wellness
SGZ Personal Fit Programma Onbeperkt fitness, groepslessen, milon training, banen/vrij zwemmen, aquasportlessen, wellness, onbeperkt toegang tot onze personal ruimte (hierbij krijgen leden 1 op 10 begeleiding van een personal trainer).

Per ledenpas ontvangen maximaal 6 personen de korting van 10%.

SGZ Sport & Wellness
Galgenweg 62
4761 KN Zevenbergen
T 0168 – 330888
info@sgz7bergen.nl
www.sgz7bergen.nl

 

 

088 374 75 76