Ontmoeting

Ontdek
Go mingle

Ontmoet nieuwe mensen door samen leuke dingen te doen

Samen op pad met Go mingle

Zin om anderen te ontmoeten en gezellige activiteiten te ondernemen? Ledenvereniging Thebe Extra werkt samen met Go mingle, hét uitjes- en vriendschapsplatform voor iedereen die op een makkelijke en laagdrempelige manier nieuwe mensen wil ontmoeten en samen leuke activiteiten wil ondernemen. Via Thebe Extra ontvangt u nu € 5 korting op een jaarabonnement met de speciale kortingscode!

Wilt u vaker een dagje weg? Of lijkt het u gezellig om in groepen verrassende uitjes te ontdekken? Word dan lid van www.gomingle.nl en ga mee met de activiteiten die Go mingle gratis voor haar leden organiseert. Zoals (stads)wandelingen, uitjes naar musea en samen naar het theater. Ook kunt u zich aanmelden voor leuke clubs, zoals een boeken-, spelletjes- en wandelclub. Heeft u zelf ideeën voor een leuk uitje? Als lid kunt u onbeperkt oproepen plaatsen met wat u graag samen wil doen.

Locatie
De uitjes worden door heel Nederland georganiseerd. Bekijk hieronder het filmpje:

Op de website van Go mingle vindt u meer informatie.

Ledenkorting Go mingle

Om gebruik te maken van de € 5 korting op het jaarabonnement, heeft u een kortingscode nodig. Dit is de kortingscode: THE5

Op de website van Go mingle kiest u voor een jaarabonnement en vul daar de kortingscode in. Klik dan op ‘check’ en betaal € 24 i.p.v. € 29. Vul daarna uw profiel in en ga samen op pad!

Ledenvoordeel
Hoe werkt het?

Leden van Thebe Extra krijgen € 5 korting op een jaarabonnement en betalen € 24,- (normale prijs € 29,-). 

Om van dit aanbod gebruik te maken heeft u een kortingscode nodig.

De kortingscode is: THE5

Op de website van Go mingle kiest u voor een jaarabonnement en vul de kortingscode in. Klik dan op ‘check’ en betaal € 24 i.p.v. € 29. Vul daarna uw profiel in en ga samen op pad! Veel plezier!

088 374 75 76