Rookmelders Leden-
actie
Zekerheid

Rookmelders en CO-melders met ledenkorting

Exclusieve aanbiedingen voor Thebe Extra-leden

Rookmelders & CO-melders met ledenkorting

Veilig en prettig wonen. Thebe Extra ondersteunt u daar bij! Daarom hebben wij in samenwerking met Brandpreventiewinkel een unieke actie voor onze leden: rookmelders en CO-melders met korting. Samen voor een veilige woning!

Ledenactie: CO-melder

Blijf uw huis goed ventileren, zeker in de winter. Een hoge concentratie van koolmonoxide in een niet goed geventileerde omgeving kan dodelijk zijn. Koolmonoxide ruik en proef je niet, dus is het belangrijk om een CO-melder in uw huis te hangen.

De Brandpreventiewinkel heeft voor alle leden een speciale actie: een standalone CO-melder bestelt u voor de ledenprijs van € 38,90 (normale prijs € 41,90).

LET OP: lukt het niet met bestellen op de website van brandpreventiewinkel.nl of krijgt u een melding over een gebruikslimiet? Stuur dan een e-mail naar info@brandpreventiewinkel.nl met vermelding van uw naam en lidmaatschapsnummer.

Rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht!

Voor nieuwbouwwoningen zijn rookmelders al sinds 2003 verplicht. Voor bestaande woningen is per 1 juli 2022 een wet in werking getreden die verplicht dat in iedere woning, op iedere verdieping, minstens 1 rookmelder moet hangen.

De Brandpreventiewinkel heeft voor alle leden een speciale actie: een set rookmelders van 2 stuks inclusief magnetische montagesets bestelt u voor de ledenprijs van € 38,95 (normale prijs € 53,80).

De voordelen van de rookmelders van Brandpreventiewinkel:

  • Géén gaten boren – binnen 1 minuut gemonteerd
  • Aanbevolen door de brandweer
  • 10 jaar accu en 10 jaar sensor
  • Met test en hush functie
  • Maximaal 6 sets met korting
  • Korting is geldig op 1 bestelling

> Bekijk de aanbieding op brandpreventiewinkel.nl

LET OP: lukt het niet met bestellen op de website van brandpreventiewinkel.nl of krijgt u een melding over een gebruikslimiet? Stuur dan een e-mail naar info@brandpreventiewinkel.nl met vermelding van uw naam en lidmaatschapsnummer.

Aanbieding CO-melder
Aanbieding rookmelders
Veilig en prettig wonen

In samenwerking met Thebe Extra heeft Brandpreventiewinkel een aanbieding van een CO-melder met exclusieve ledenkorting voor Thebe Extra leden samengesteld. U bestelt een CO-melder met magnetische montageset voor de ledenprijs van slechts € 38,90 (normale prijs € 41,90). 

In samenwerking met Thebe Extra heeft Brandpreventiewinkel een aanbieding van een set rookmelders (2 stuks) samengesteld met exclusieve ledenkorting voor Thebe Extra leden. Deze hoogwaardige rookmelders van het bekende merk x-Sense zijn van topkwaliteit en zien er prachtig uit. Met de meegeleverde magnetische montagesets hangt u de rookmelders binnen 1 minuut tegen het plafond, zonder gaten te boren.

Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is de wens van veel senioren. Maar het moet wel kunnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel handige hulpmiddelen en diensten die u hierbij kunnen ondersteunen. Tips en advies vindt u op op onze themapagina Veilig en prettig wonen.

088 374 75 76