Leden-
actie
Ledenacties

Rookmelders met ledenkorting

Word lid en profiteer ook van deze korting!

Rookmelders met ledenkorting

Veilig en prettig wonen. Thebe Extra ondersteunt u daar bij! Daarom hebben wij in samenwerking met Brandpreventiewinkel een unieke actie voor onze leden: twee verschillende sets rookmelders met korting. Samen voor een veilige woning!

Rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht!

Voor nieuwbouwwoningen zijn rookmelders al sinds 2003 verplicht. Voor bestaande woningen treedt per 1 juli 2022 een wet in werking die verplicht dat in iedere woning, op iedere verdieping, minstens 1 rookmelder moet hangen. Zorg dat u er tijdig bij bent en regel het vandaag nog!

De voordelen van de rookmelders van Brandpreventiewinkel:

  • Géén gaten boren – binnen 1 minuut gemonteerd
  • Aanbevolen door de brandweer
  • 10 jaar accu en 10 jaar sensor
  • Met test en hush functie
  • Gratis verzending!

> Bekijk de aanbieding op brandpreventiewinkel.nl

Aanbieding rookmelders
Veilig en prettig wonen

In samenwerking met Thebe Extra heeft Brandpreventiewinkel twee rookmeldersets samengesteld met exclusieve ledenkorting voor Thebe Extra leden. Deze hoogwaardige rookmelders (koppelbaar of niet-koppelbaar) van het bekende merk Fireangel zijn van topkwaliteit en zien er prachtig uit. Bij koppelbare rookmelders gaan alle gekoppelde rookmelders af als één melder onraad ruikt. Met de meegeleverde magnetische montagesets hangt u de rookmelders binnen 1 minuut tegen het plafond, zonder gaten te boren.

Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is de wens van veel senioren. Maar het moet wel kunnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel handige hulpmiddelen en diensten die u hierbij kunnen ondersteunen. Tips en advies vindt u op op onze themapagina Veilig en prettig wonen.

088 374 75 76