Helpende handen

Pedicure
aan huis

Pedicure aan huis

Mooie, verzorgde voeten willen we allemaal. De pedicure aan huis biedt uw voeten de juiste verzorging.

Ze biedt hulp bij ingegroeide teennagels, kloven, eelt en likdoorns. Als u reuma heeft of diabetes krijgt u een daarop afgestemde behandeling. Is er ondanks goede verzorging toch iets aan de hand met uw voeten, ga dan zelf niet experimenteren. Laat de pedicure ernaar kijken. Thebe Extra werkt samen met de erkende pedicures van Mobella.

Het is ook mogelijk om een pedicure spa aan te vragen (in overleg). U geniet van een verwenmoment in het comfort van uw eigen huis. Laat de pedicure zorgvuldig uw teennagels knippen en vijlen, nagelriemen behandelen en eelt verwijderen. Uw voeten worden verwend met een scrub en gereinigd met warm water. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voet- en onderbeenmassage. Een weldaad voor u en uw voeten. Ook gezellig om samen te doen met een vriend(in)!

Ledenvoordeel
Algemeen

Leden van Thebe Extra krijgen 10% korting op een behandeling door de Pedicure aan huis van Mobella:

Behandeling Normale prijs Prijs voor A-, B- en C-leden
Tarief basisbehandeling € 44,10 € 39,70
Tarief risicovoet* (reuma of diabetes) € 47,80 € 43,00
Pedicure spa € 54,00 € 48,60

Als u probleemvoeten (risicovoeten) heeft, vergoedt uw verzekeraar mogelijk (deels) de kosten. Check uw pakket.
*Wanneer u zonder medische indicatie perse een medische pedicure wenst, dan wordt het tarief voor een risicovoet gehanteerd. 

Een pedicure aan huis aanvragen?
Vul het afsprakenformulier in en u wordt teruggebeld door Mobella voor een afspraak.
Of neem contact op met de ledenconsulent via telefoonnummer 088 – 374 75 76.

De Pedicure aan huis kan hetzelfde als een pedicure in een salon. Een behandeling kan bestaan uit het desinfecteren van uw voeten, het knippen en reinigen van nagels en het verwijderen van eelt. Indien nodig worden ook likdoorns, blaren, schimmels en wratten aangepakt. Na afloop krijgt u een ontspannende voetmassage.

088 374 75 76