Ontspanning

NLP Dagtraining bij Kaber Groep

25% ledenkorting

NLP Dagtraining met korting

Wilt u leren om doelen te stellen of te bereiken? Wilt u uw communicatieve vaardigheden verbeteren? Of zoekt u manieren om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Met de NLP trainingen bij Kaber Groep werkt u aan uw persoonlijke ontwikkeling. Als lid krijgt u 25% korting op de NLP dagtraining.

Bij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat het erom het onbewuste, bewust te maken. De NLP workshop zit vol met ‘oh zit dat zo’ momenten. U leert gedragspatronen herkennen en veranderen en krijgt inzicht in het effect van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Ook leert u uw emoties sturen en kritisch te zijn naar uzelf: wat bepaalt hoe u denkt in bepaalde situaties en wat u ergens van vindt. Ook leert u te kijken naar hoe u reageert op mensen. Kortom u krijgt inzicht in ‘waarom u doet, wat u doet’ en leert dit sturen. Iets voor u of iemand in uw gezin?

Behalve een dagtraining is het ook mogelijk om deel te nemen aan de NLP-4-daagse waarop € 100,- ledenkorting geldt.

Ledenvoordeel
Locatie:

De prijs van de NLP Dagtraining voor Thebe Extra-leden is € 59,25 p.p. inclusief hand-out, lunch, koffie/thee én deelnamecertificaat (normale prijs is € 79 p.p.).

De prijs van de NLP 4-daagse voor Thebe Extra-leden is € 575 p.p. (normale prijs € 675 p.p.). Ook deze dagen zijn inclusief lunches, koffie/thee en deelname certificaat na afloop van de training. (De prijs voor leden verandert in 2024 naar € 645 p.p. (normale prijs 745 p.p.).)

Inschrijven met korting voor de NLP dagtraining of de NLP-4-daagse kan via deze link

Per lidmaatschap kunnen maximaal 4  personen gebruik maken van de ledenkorting.

Kaber Groep B.V.
Sint Josephstraat 1A
5089 NK Haghorst

088 374 75 76