Fit en actief

Maaltijd Thuis

Handige maaltijddienst! Probeer nu 4 maaltijden voor € 24,- !

Maaltijddienst Maaltijd Thuis

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Wilt u niet elke dag koken of heb je geen tijd en wil je toch iets lekkers en verantwoords als avondeten? Bij Maaltijd Thuis nemen ze het u graag uit handen. De koks van Maaltijd Thuis koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Maaltijd Thuis bezorgt maaltijden in alle gemeenten van Noord-Brabant.

Ledenvoordeel
Algemeen
Bezorging
Bestellen

Hoe langer u lid bent, hoe meer korting u krijgt op uw bestelling.

Koelvers Vriesvers
Thebe Extra A-lid Vanaf € 7,99 + gratis bezorging Vanaf € 5,99 + gratis bezorging
Thebe Extra B-lid Vanaf € 7,79 + gratis bezorging Vanaf € 5,84 + gratis bezorging
Thebe Extra C-lid Vanaf € 7,67 + gratis bezorging Vanaf € 5,75 + gratis bezorging

Let op! Houd bij contact met Maaltijd Thuis uw ledenpas van Ledenvereniging Thebe Extra bij de hand. U dient bij het eerste contact aan te geven dat u lid bent en uw lidmaatschapsnummer door te geven. De korting kan namelijk niet meer met terugwerkende kracht verrekend worden.

Extra portie

Extra aardappelen, rijst € 1,65
Extra groente € 1,65
Extra jus of saus € 0,65

Uniek aan onze koelverse gerechten is dat u deze volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten hebt u keuze uit heerlijke door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees, met vis, lekker Hollands of met een werelds of feestelijk tintje. En daarnaast kunt u bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades.

De maaltijden worden op een vast tijdstip persoonlijk bij u thuisgebracht door een vaste bezorger en zijn op het door u gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten.

Maaltijd Thuis staat voor:

  • Altijd een vaste bezorger op een vast bezorgmoment
  • Ambachtelijke maaltijden, kleinschalig bereid in eigen keuken.
  • Keuzevrijheid in samenstelling, dieetwensen en portiegrootte.

Maaltijd Thuis bezorgt de maaltijden één keer per week gekoeld of diepgevroren bij u thuis. U verwarmt de maaltijden zelf in de magnetron of oven. Zo kunt u op ieder gewenst tijdstip eten.

Bestellen kan op verschillende manieren:

  1. Telefonisch, door de bestelling door te geven aan de klantenservice van Maaltijd Thuis via het telefoonnummer 0888-101010. (Houd uw ledenpas bij de hand)
  2. Via het invullen van de menukeuzelijst die u krijgt via onze bezorgers
  3. Bestellen via de webshop.
088 374 75 76