Beweging

Training op maat bij Fysiotherapie Heusdenhout

Wilt u ook blijven werken aan een gezonde levensstijl? Bij Fysiotherapie Heusdenhout kunt u op verschillende manieren aan een gezondere levensstijl werken.

Training op maat bij Fysiotherapie Heusdenhout

Fysiotherapie Heusdenhout biedt zowel FysioFit aan als BredaPT aan. FysioFit is voor iedereen die wil (blijven) werken aan een gezonde levensstijl.

Tijdens de intake wordt er door één van hun fysiotherapeuten gekeken wat uw specifieke doelen zijn. Dit kan zijn het verbeteren van sport- en/of beweegprestaties, het voorkomen van fysieke ongemakken of het behouden van uw fysieke mogelijkheden, algehele conditie en spierkracht. 

Trainen in groepsverband, het werken aan een gezonde leefstijl middels de Gezond Leefstijl Interventie (GLI), Yoga en GeroFit (70+). Al deze trainingen worden gegeven bij Fysiotherapie Heusdenhout. 

Bent u op zoek naar een personal trainer en wilt u weten wat de e-gym voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website van BredaPT. Zij hebben trainers die ook (gespecialiseerd) fysiotherapeut zijn en hebben een ruime ervaring met het begeleiden van cliënten. Zij werken samen met Fysiotherapie Heusdenhout en u kunt daar gebruik maken van het ledenvoordeel. 

Bekijk de korting
Algemeen
Locatie

Als lid van Ledenvereniging Thebe Extra krijgt u korting bij Fysiotherapie Heusdenhout. U verzilvert deze korting op vertoon van uw ledenpas.

15% korting op Fysio-FiT

Normale prijs Prijs met ledenvoordeel
1x per week € 36.05 per maand € 30,65
2x per week € 54,07 per maand € 45,95

10% korting op BredaPT EGYM

Normale prijs Prijs met ledenvoordeel
3 maanden € 55,- per maand € 49,50
6 maanden € 50,- per maand € 45,-
12 maanden € 45,- per maand € 40,50

Wat is FysioFit?
U gaat trainen in groepjes van maximaal zes personen en altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut of bewegingsagoog. Trainen met een op maat gemaakt schema en gezamenlijke oefeningen zoals sport en spel.

Wat is BredaPT?
Na de intake krijgt u een uitgebreide krachtmeting. Na instellen van uw individuele EGYM schema traint u 45 min per keer. Alle abonnementen zijn onbeperkt. BredaPT EGYM is 7 dagen per week beschikbaar. Alle EGYM uren zijn begeleid door een fysiotherapeut/personal trainer en/of bewegingsagoog.

Fysiotherapie Heusdenhout
Wilderen 2
4817 VG Breda 

088 374 75 76