Wat doen mensen voor elkaar in Waalwijk?
 

Lokale initiatieven:

Corona  0416 hulp en tips COVID-19 -  Facebookgroep gericht op het vragen en aanbieden van hulp.
Meer informatie

Boeken bezorgservice voor senioren - Voor leden van Bibliotheek Midden-Brabant die 70 jaar of ouder zijn en die géén gebruik kunnen maken van ebooks, is er een bezorgservice in het leven geroepen.
Bekijk de folder

Regionale initiatieven:

Brabant helpt elkaar - Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.
Meer informatie

Durf te vragen/helpen Brabant - Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.
Meer informatie

Nationale initiatieven:

Held Nodig - Website waar u hulpverzoek kunt indienen of zich kunt aanmelden als held om op de hoogte gehouden te worden van hulpvragen in uw gemeente.
Meer informatie

WeHelpen.nl - Website voor hulpvraag en aanbod.
Meer informatie

HipHelpt.nl - Website voor hulpvraag en aanbod.
Meer informatie

Oranjefonds: ontvang een kaartenset - Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!
Meer informatie


Kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via e-mailadres communicatie@thebe-extra.nl.

Klik hier om naar de algemene pagina over het coronavirus te gaan.

Vind uw voordeel in Waalwijk

Ledenvereniging Thebe Extra is altijd dichtbij. De vele diensten en producten (mét kortingen), de ledenconsulenten bij wie u terecht kunt voor al uw vragen, problemen en advies, de lokale initiatieven waarmee wij samenwerken, onze evenementen en voorlichtingen: er is altijd wel iets bij u in de buurt te vinden.

Lid worden?

Een lidmaatschap van Thebe Extra biedt u talloze voordelen!

WMO loketten 

  • Team Wijz
    Heeft u vragen over werk, inkomen, jeugd, zorg, inkomensondersteuning of vervoer op maat en kunt u op deze website geen antwoord vinden? Via Contact (contactformulier) kunnen inwoners van gemeente Waalwijk terecht bij Team WijZ. Team WijZ neemt contact met u op en informeert, adviseert en denkt mee over mogelijke oplossingen.

Welzijnsorganisaties 

GGZ

Medipoint uitleenpunten

KBO

Wijkteams

Repaircafe

Vrijwilligers