Sint Jans kerk in Waalwijk

Gemeente
Waalwijk

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in de gemeente Waalwijk?

De weg vinden in de gemeente Waalwijk: Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. De plaatsen Sprang-Capelle en Waspik maken ook deel uit van de gemeente Waalwijk.

Gemeente Waalwijk
Mariëlle

Contact

Mariëlle is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Waalwijk. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Mariëlle via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl. Ook houdt Mariëlle om de twee weken spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkel in Waalwijk. 

Agenda & activiteiten in gemeente Waalwijk

10 oktober 2023: Hoe blijf ik in balans als mantelzorger?
Bijeenkomst in Sprang-Capelle

Het is fijn om te zorgen voor een ander die hulp nodig heeft. Dat doe je uit liefde. Maar het is ook belangrijk om goed voor uzelf te blijven zorgen. Want als u niet goed voor uzelf zorgt kunt u ook niet voor een ander zorgen.

Wat vindt u belangrijk in het leven? Wat maakt u gelukkig? Wat bepaalt of u zich goed voelt? En welke rol kan positieve gezondheid hierin spelen? Ledenconsulent Luuk Touw van Ledenvereniging Thebe Extra en gezondheidsprofessional Monique van Heesch-Webers vertellen erover en gaan met u in gesprek. De entree is gratis.

Cadeautje voor de mantelzorger
Alle aanwezigen ontvangen gratis het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ van Maria Grijpma. Een boek vol inspiratie, steun, troost en praktische suggesties.

Locatie: Cultuurcentrum Zidewinde, Julianalaan 1
Plaats: Sprang-Capelle
Datum: dinsdag 10 oktober 2023
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

> Meer informatie & aanmelden

Overzicht spreekuren ledenconsulenten
Medipoint Thuiszorgwinkels

Onze ledenconsulenten houden spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkels in Breda, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Hier kunt u een ledenconsulent persoonlijk spreken voor advies of vragen over wonen, zorg en welzijn.

Meer informatie

 

Wegwijs in gemeente Waalwijk

Ontmoeten

Welzijn

Zorg

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Waalwijk

088 374 75 76