Easy Rider
Nieuws | 29 april 2024

Ontdek de Easy Rider

Ook een compactere fiets mogelijk voor mensen tot 1.70m

Ontdek de Easy Rider van Medipoint

Nederland is een echt fietsland. Langs de duinen, door de bossen. Een spatje regen houdt ons meestal niet tegen. En of u dat nou op 2 of 3 wielen wilt doen, dat is helemaal aan u.

Misschien heeft u al een tijd niet meer gefietst. Omdat u het gevoel heeft dat u niet meer snel genoeg kunt afstappen. Kost het moeite om uw evenwicht te bewaren of bent u bang om te vallen. Hoog tijd om kennis te maken met de Easy Rider van Medipoint. Bij deze fiets zit u niet op een zadel, maar op een zitting zoals bij een stoeltje. Zo verandert de fietshouding. U zit namelijk lager en zo kunt u met een veilig en zeker gevoel fietsen.

Easy Rider Compact
Wist u dat er sinds kort ook een Easy Rider Compact bestaat? Dit is een kleinere en compactere uitvoering van de Easy Rider, geschikt voor fietsers tot ongeveer 1.70m. Door het bescheiden postuur past deze fiets makkelijk in de fietsschuur.

Vraag vrijblijvend een proefrit aan
Bent u benieuwd of u er met de Easy Rider ook weer op uit kunt? Maak dan nu een afspraak op medipoint.nl/thuisadvies voor een proefrit bij u thuis en u fietst binnenkort weer door uw eigen straat.

Ledenvoordeel
Er geldt 15% ledenkorting bij Medipoint op alle fietsen op vertoon van uw ledenpas. Bij aanschaf van een Easy Rider (of andere fiets) bij advies aan huis, ontvangen leden van Thebe Extra een 1-jarig servicecontract t.w.v. € 420,- cadeau.

Proefrit aanvragen

088 374 75 76