Korting op rijbewijskeuring

Bent u binnenkort 75 jaar en rijdt u nog met de auto? Dan bent u verplicht om u medisch te laten keuren. Doet u dit niet, dan bent u niet langer bevoegd om een voertuig te besturen. Bent u jonger dan 75 jaar, dan is een medische keuring pas nodig als uw gezondheid is veranderd, terwijl uw rijbewijs nog geldig is. Veiligheid in het verkeer staat bovenaan, voor uzelf en voor andere weggebruikers. De keuring wordt uitgevoerd door een arts en vindt plaats in Tilburg en in Breda.

Uw voordeel

 • € 7,50 korting
 • keuring door bevoegd arts
 • vergoeding via verzekering mogelijk

De rijbewijs- of medische keuring is bedoeld om te bepalen of iemand in staat is om veilig en zelfstandig een voertuig te besturen. De keuring bestaat uit een bespreking van een vragenformulier, een lichamelijk onderzoek, psychische test, bloeddrukmeting, ogentest en urineonderzoek (suikerziekte). De rijbewijskeuringsarts met wie Thebe Extra samenwerkt is dr. Robert Sadiek. Hij is voormalig arts/medisch adviseur van het CBR. Sadiek keurt volgens de regels van het CBR. Het CBR hanteert een wachttijd van maximaal vier maanden. Vraag de rijbewijskeuring daarom op tijd aan. De resultaten van de keuring krijgt u per brief toegestuurd.

Bent u ouder dan 75  jaar en lid van Thebe Extra, dan betaalt u € 35,00 i.p.v. € 42,50 voor de rijbewijzen A/B/BE/C/CE/D/DE.

Bent u jonger dan 75 jaar en lid van Thebe Extra, dan betaalt u € 55,00 i.p.v. € 59,50 voor de rijbewijzen A/B/BE/C/CE/D/DE, taxipas, medibus, touringcar en klein vaarbewijs.

De keuringslocaties van dr. Robert Sadiek zijn Tilburg en Breda. Daar krijgt u Thebe Extra-ledenkorting.

Tilburg
Wijkcentrum ’t Sant
Beneluxlaan 74 
5042 WS Tilburg

Breda
Woonzorgcentrum Haga
Heilaarstraat 103
4813 AV Breda

Rijbewijskeuring

Bij Rijbewijskeuringsarts.nl kunt u terecht voor de goedkoopste keuringen, van rijbewijskeuringen voor 75-plussers tot medische keuringen voor beroepschauffeurs.

 

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Personenalarmering

  Personenalarmering

  Bang om geen hulp te krijgen als u valt of niet lekker wordt? U zorgt eenvoudig voor snelle hulp bij u thuis met Personenalarmering. Het is eenvoudiger dan u denkt.

 • Korting op reisverzekering
  -10%

  Korting op reisverzekering

  Verzekeringspremies zijn nooit leuk. Maar… Thebe Extra heeft afspraken gemaakt met OHRA! U krijgt er korting op reis- en schadeverzekeringen. Regel ’t direct.