Beekse Bergen

Voordelig naar Beekse Bergen

Beekse Bergen is het grootste wildlifepark van de Benelux. En dat gewoon in het Brabantse Hilvarenbeek! Je ziet er meer dan 1400 wilde dieren in een natuurlijke omgeving. Doe een rondje Afrika en je bent er even helemaal tussenuit. Bezoek de dieren te voet, met de bus, boot of zelfs met je eigen auto en je ziet ze van heel dichtbij. Beekse Bergen, een aanrader voor een originele date of voor quality time met het hele gezin!

Uw voordeel

 • 25% korting op entreebewijs
 • Korting voor max. 5 personen
 • Kinderen tot 3 jaar gratis
 • Compleet dagje uit
 • Ruim voldoende horeca

In Beekse Bergen hebben wilde dieren het goed. Het park verzorgt ze goed en geeft een zo natuurlijk mogelijk beeld hoe wilde dieren leven. Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1400 wilde dieren. Of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren aan wal. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun habitat. Beleef een mooi stukje Afrikaanse wildlife in Hilvarenbeek.

Nieuw in 2018! Overnachten op het Safari Resort

Slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Word één met de natuur. Er even helemaal tussenuit. Ga op safari, ontspan in het zwembad, of doe juist even helemaal niets. Een unieke ervaring voor het hele gezin. Kijk op www.beeksebergen.nl/safari-resort.

De korting van 25% is alleen geldig op toegangskaarten van Beekse Bergen.

Beekse Bergen is het gehele jaar geopend. Kijk voor actuele openingstijden op www.beeksebergen.nl

Korting bij de kassa
Op vertoon van je Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijg je 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal vijf personen. Online bestellen met korting is niet mogelijk.

Beekse Bergen

Beekse Bergen speelt een belangrijke rol in het verbinden van mens en natuur. Jaarlijks genieten ruim 1 miljoen bezoekers van goed verzorgde, wilde dieren.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Bioscoop
  -€3,50

  Bioscoop

  Voordelig naar de bios

  Gezellig een filmpje pakken is altijd leuk. Met z'n tweetjes of met het hele gezin. Neem uw Thebe Extra-ledenpas mee naar Euroscoop Tilburg en u houdt geld over voor iets lekkers.

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,50

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Dierenpark De Oliemeulen Tilburg
  -15%

  Dierenpark De Oliemeulen Tilburg

  Van Braziliaanse vogelspin tot Europese oehoe. Van smaragdvaraan tot gifkikker. De meest vreemde dieren kom je tegen bij De Oliemeulen in Tilburg. Een spannend en leerzaam dagje uit!