Voordelig naar Beekse Bergen

Voordelig naar Beekse Bergen

Beekse Bergen is het grootste wildlifepark van de Benelux. En dat gewoon in het Brabantse Hilvarenbeek! Je ziet er meer dan 1400 wilde dieren in een natuurlijke omgeving. Doe een rondje Afrika en je bent er even helemaal tussenuit. Bezoek de dieren te voet, met de bus, boot of zelfs met je eigen auto en je ziet ze van heel dichtbij. Beekse Bergen, een aanrader voor een originele date of voor quality time met het hele gezin!

Uw voordeel

  • 25% korting op entreebewijs
  • Korting voor max. 5 personen
  • Kinderen tot 3 jaar gratis
  • Compleet dagje uit
  • Ruim voldoende horeca

In Beekse Bergen hebben wilde dieren het goed. Het park verzorgt ze goed en geeft een zo natuurlijk mogelijk beeld hoe wilde dieren leven. Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1400 wilde dieren. Of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren aan wal. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun habitat. Beleef een mooi stukje Afrikaanse wildlife in Hilvarenbeek.

 

Op vertoon van je Ledenvereniging Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijg je 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal vijf personen. 

LET OP! Vanwege het coronavirus dient u vooraf te reserveren via deze website. Kies voor 'Ik heb een kortingsbon of pas'. 

Soort kaart

Kassaprijs

Met ledenkorting

Volwassenen

€27,-

€20,25

Kind €24,- €18,-
Beekse Bergen

Beekse Bergen speelt een belangrijke rol in het verbinden van mens en natuur. Jaarlijks genieten ruim 1 miljoen bezoekers van goed verzorgde, wilde dieren.

Kijk ook eens naar onze voordelen