Een voordelig avondje theater

Zin in een avondje theater? Een mooie toneelvoorstelling, een muziekoptreden, aandachtig luisteren naar een lezing of lachen om cabaret? Met Thebe Extra ledenkorting geniet je extra. Er is voor ieder wat wils. Ledenvereniging Thebe Extra geeft in samenwerking met diverse theaters ledenkorting op kaartjes. NB. De korting varieert per voorstelling.

Uw voordeel

 • Korting voor max. 5 personen
 • Compleet avondje uit
 • Gevarieerd aanbod

Deelnemende theaters

Bij de volgende theaters krijg je ledenkorting op een selectie van voorstellingen. Kijk snel of er iets voor je bij zit en trakteer jezelf op een heerlijk avondje ontspanning. Houd de site van Thebe Extra in de gaten, want er volgen het hele jaar door leuke aanbiedingen van theaters in de regio.

Bekijk kortingsaanbod bij Tiliander  www.tiliander.com (Oisterwijk)

Bekijk kortingsaanbod bij Jan van Besouw www.janvanbesouw.nl (Goirle)

Bekijk kortingsaanbod bij Cultureelcentrum Elckerlyc  http://www.cultureelcentrumelckerlyc.nl (Hilvarenbeek)

Bekijk kortingsaanbod bij Theaters Tilburg www.theaterstilburg.nl (Tilburg)

Bekijk kortingsaanbod bij Theater De Leest  www.deleest.nl (Waalwijk)

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Bioscoop
  -€3,5

  Bioscoop

  Voordelig naar de bios

  Gezellig een filmpje pakken is altijd leuk. Met z'n tweetjes of met het hele gezin. Neem uw Thebe Extra-ledenpas mee naar Euroscoop Tilburg en u houdt geld over voor iets lekkers.

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,5

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Beekse Bergen
  -25 %

  Beekse Bergen

  Hoor je de leeuwen al brullen? Pas op, bukken voor de roofvogels! Laat je paspoort thuis en kom naar Afrika in Hilvarenbeek. Met 25% korting.