Korting op uitjes en extra's

Een dagje of een avondje uit doet wonderen. Met z'n tweetjes, het hele gezin of een vriendenclub. Thebe Extra brengt je op de leukste ideeën. En je krijgt nog korting ook.

 • Bioscoop
  -€3,50

  Bioscoop

  Voordelig naar de bios

  Gezellig een filmpje pakken is altijd leuk. Met z'n tweetjes of met het hele gezin. Neem uw Thebe Extra-ledenpas mee naar Euroscoop Tilburg en u houdt geld over voor iets lekkers.

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,50

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Beekse Bergen
  -25%

  Beekse Bergen

  Hoor je de leeuwen al brullen? Pas op, bukken voor de roofvogels! Laat je paspoort thuis en kom naar Afrika in Hilvarenbeek. Met 25% korting.

 • Dierenpark De Oliemeulen Tilburg
  -15%

  Dierenpark De Oliemeulen Tilburg

  Van Braziliaanse vogelspin tot Europese oehoe. Van smaragdvaraan tot gifkikker. De meest vreemde dieren kom je tegen bij De Oliemeulen in Tilburg. Een spannend en leerzaam dagje uit!

 • Dagje sauna met korting

  Dagje sauna met korting

  Ben je toe aan een relaxmoment? Dan is dit zeker iets voor jou. Via Thebe Extra kun je met korting naar de sauna’s van Select Wellness. Bekijk meteen de aanbiedingen.

 • Cultureel Centrum De Schattenlijn
  -€2

  Cultureel Centrum De Schattenlijn

  Cultureel Centrum De Schattelijn in Geertruidenberg heeft in de regio een grote naam opgebouwd. Artiesten, muzikanten, schrijvers en kunstenaars tonen hier hun talenten. Via Thebe Extra krijgt u €2,- korting per kaartje!

 • Even bijkomen in het zorghotel
  -10%

  Even bijkomen in het zorghotel

  Als naar huis gaan na een ziekenhuisopname geen optie is of als u er gewoon even tussenuit wilt. In Zorghotel Merlinde is de zorg 24 uur per dag aanwezig. 100% garantie op zorgeloos genieten.

 • Zorgvakantie op Klein Beek

  Zorgvakantie op Klein Beek

  Geen vakantie omdat u een lichamelijke beperking heeft? Hoeft niet! Boek een aangepaste vakantiewoning op Klein Beek en vier vakantie zoals iedereen. Bekijk uw voordeel.

 • Meerdaagse busvakanties
  tot €75,-

  Meerdaagse busvakanties

  Een dikke week op vakantie naar het buitenland? Boek uw reis via Ledenvereniging Thebe Extra en u krijgt een leuke korting op een luxe busvakantie bij Jara Travel.