Lingerie online

Aandacht voor uw veranderende lichaam is belangrijk. Bijvoorbeeld als u zwanger bent of als de jaren gaan tellen. Goed voor uzelf en uw lichaam zorgen is belangrijk. Trakteer uzelf daarom af en toe op een mooi setje. Thebe Extra werkt samen met twee webshops met gespecialiseerde lingerie: zwangerschapslingerie en seniorenlingerie.

Lingerie voor senioren

Ook senioren kunnen er mooi uitzien en zich prettig voelen met de juiste lingerie. De webshop www.slimwear.nl voorziet in een ruime collectie bh’s speciaal gericht op ouderen. Denk aan beugelvrije bh’s en aangepaste bh’s die een litteken na een hart- of borstoperatie verbergen. In kleine en grote maten (t/m cupmaat L). Ook biedt de webshop een ruime keuze in been-, bad- en nachtmode voor ouderen en mensen met afwijkende maten.

Kortingscode invullen bij bestelling

De eigenaresse geeft u telefonisch of via e-mail deskundig advies en biedt een ‘niet goed geld terug’-garantie. Als lid van Thebe Extra ontvangt u 15% korting op uw aankoop. Als u iets bestelt gebruikt u de kortingscode thebe1415. In het opmerkingenveld vermeldt u uw lidmaatschapsnummer. Dit nummer staat op uw ledenpas.