Zelfverdediging maakt je weerbaar

Een cursus zelfverdediging doet wonderen voor je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Je weet direct wat je moet doen als iemand je belaagt. Dat is het resultaat van de lessen zelfverdediging bij de vakkundige instructeurs van Sportschool 013 in Tilburg. Het is fijn om kennis en vaardigheden te bezitten om jezelf te verweren. Of om iemand te beschermen. Van deze cursus zul je je hele leven profijt hebben!

Uw voordeel

  • Korting op strippenkaart van 10 lessen
  • Voor het hele gezin

Sportschool 013

De ervaren en bevlogen instructeurs van Sportschool 013 leren je hoe je moet opkomen voor jezelf. Bij zelfverdediging gaat het niet alleen om kracht, maar ook om lichaamshouding en stemgebruik. Je oefent afweertechnieken, bevrijdingstechnieken en ontsnappingstechnieken. Zelfverdediging is geen vechtsport. Het gaat vooral om techniek en tactiek. Het Instituut voor Zelfverdediging houdt zich hierbij aan de wettelijke richtlijnen. Er zijn groepslessen voor kinderen, jeugd en volwassenen.

Voor kinderen en jeugd
Kidssafety (6 t/m 12 jaar)
Krav Maga (12 t/m 17 jaar)
Total Defence (10 t/m 17 jaar)

Voor volwassenen
Krav Maga
MMA
Kickboksen
Boksen
Boksconditie
Total Defense
Fight 'n Shape

Voor meer informatie en voor het lesrooster kijk je op www.sportschool013.nl.

Via Ledenvereniging Thebe Extra krijg je korting op een strippenkaart van 10 lessen. Het hele gezin kan gebruik maken van deze actie.

  • Normale prijs € 80,00 Maximaal meer dan 30% korting
  • A-lid € 65,00
  • B-lid € 60,00
  • C-lid € 55,00

Sportschool 013
Korvelseweg 155a
5025 JB Tilburg
T 06 15094885

Mingersbergstraat 58 (Reeshof): alleen Kidssafety les
Bergeijkstraat 18 (Reeshof): alleen Kidssafety les

Zo werkt Kidsafety!

Sportschool 013

Jong geleerd is oud gedaan. Sportschool 013 wil zowel kinderen als volwassenen overtuigen dat het prettig is als je weerbaarder bent. Je voelt ze zekerder en sterker. De instructeurs laten zien hoe je het een aanvaller moeilijk maakt.

Kijk ook eens naar onze voordelen