Weer fit met fitness

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn wij helaas gesloten t/m 19 januari. 

Fitness is een veelzijdige sport. En bovendien geschikt voor alle leeftijden en niveaus. U kunt werken aan uw conditie, spierkracht en lenigheid. Maar ook aan een gezonder lichaamsgewicht. Leg dat uurtje sporten vast in uw weekprogramma en u zult zien dat u zich fitter gaat voelen. Om het beter vol te houden, kunt u samen met een vriend of vriendin gaan. Afzeggen is dan geen optie! Na het sporten nog even in de sauna en u voelt zich als herboren. Thebe Extra werkt samen met enkele fitnesscentra in de regio. U profiteert als lid van aantrekkelijke kortingen.

Uw voordeel

 • tot 15% korting
 • korting op 11 locaties
 • elke dag geopend

Fitness

De fitnesscentra werken met gediplomeerde instructeurs, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Daarmee bent u verzekerd van professionele begeleiding. U kunt kiezen voor een individueel trainingsprogramma of voor lessen in groepsverband, zoals Zumba, spinning of aerobics.

Klik op het sportcentrum naar keuze voor meer informatie.

Zevenbergen SGZ Sport & Wellness
Raamsdonksveer Sport- en testcentrum Van Drunen
Oosterhout Heijl Sport- en vrijetijdscentrum
Hilvarenbeek, Tilburg Multifit
Giessen Studio Aktief en Bewegingscentrum Fit in Altena
Waalwijk FeelGoodClub
Waalwijk Fysiocare
Breda, Tilburg en Den Bosch Snap Fitness Breda en Tilburg
Werkendam Sportivity
 • SGZ Sport & Wellness

  SGZ Sport & Wellness is op het gebied van lifestyle en gezondheid van alle markten thuis. De sfeer en de hartelijke Brabantse mentaliteit zijn super. Sterk punt zijn de voordelige gezinsabonnementen.

 • Sport- en Testcentrum van Drunen

  Sport- en Testcentrum van Drunen is één van de grootste sportcentra in de regio. In oppervlakte én in activiteiten.

 • Multifit

  Multifit is een laadrempelige sportschool. Naast zwemmen, fitness en groeplessen zijn er tal van wellness-faciliteiten zoals sauna's, whirlpools en zonnestudio's.

 • Studio Aktief

  Studio Aktief werkt met gediplomeerde instructeurs, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Daarmee bent u verzekerd van professionele begeleiding. U kunt kiezen voor een individueel trainingsprogramma dat volledig op u wordt afgestemd. Of voor lessen in groepsverband, zoals Zumba, spinning of aerobics.

 • FeelGoodClub

  FeelGoodClub Waalwijk is de fitnessspecialist die ervoor zorgt dat u uw doelen behaalt!

 • Fysiocare

  Voor fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut gaat u naar Fysiocare. Al onze instructeurs zijn fysiotherapeuten.

 • Heijl sport- en vrijetijdscentrum

  Sport- en vrijetijdscentrum Heijl biedt ontzettend veel op het gebied van sport & ontspanning. Heijl werkt met gediplomeerde instructeurs, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen.

 • Fitness Snap fitness

  Bij Snap Fitness kunt u 24/7 veilig en vertrouwd sporten. Er is 24/7 controle door de inzet van camera's. Begeleiding en resultaatmeting op maat: live, via speciale app en MyZone.

 • Fitness_ fit in altena

  Fit in Altena is een klein, maar modern en specialistisch sportcentrum in Giessen. De weg naar een gezond en fit lichaam bewandelt u er onder professionele begeleiding.

 • Futuro Fitness

  Futuro Fitness gaat serieus met u aan de slag. U krijgt de beste begeleiding, de nieuwste apparatuur en de leukste releases. High five!

Kijk ook eens naar onze voordelen