Weer fit met fitness

Fitness is een veelzijdige sport. En bovendien geschikt voor alle leeftijden en niveaus. U kunt werken aan uw conditie, spierkracht en lenigheid. Maar ook aan een gezonder lichaamsgewicht. Leg dat uurtje sporten vast in uw weekprogramma en u zult zien dat u zich fitter gaat voelen. Om het beter vol te houden, kunt u samen met een vriend of vriendin gaan. Afzeggen is dan geen optie! Na het sporten nog even in de sauna en u voelt zich als herboren. Thebe Extra werkt samen met enkele fitnesscentra in de regio. U profiteert als lid van aantrekkelijke kortingen.

Uw voordeel

 • tot 15% % korting
 • korting op 11 locaties
 • elke dag geopend

Fitness

De fitnesscentra werken met gediplomeerde instructeurs, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Daarmee bent u verzekerd van professionele begeleiding. U kunt kiezen voor een individueel trainingsprogramma of voor lessen in groepsverband, zoals Zumba, spinning of aerobics.

Klik op het sportcentrum naar keuze voor meer informatie.

Zevenbergen SGZ Sport & Wellness
Raamsdonksveer Sport- en testcentrum Van Drunen
Oosterhout Heijl Sport- en vrijetijdscentrum
Dongen, Hilvarenbeek, Tilburg Multifit
Giessen Studio Aktief en Bewegingscentrum Fit in Altena
Gilze Toucan Health Club
Breda, Goirle, Tilburg Club Pellikaan
Waalwijk FeelGoodClub
Waalwijk, Oisterwijk, Vught Healthcity
Drunen Fysiocare
Breda, Tilburg en Den Bosch Snap Fitness Breda en Tilburg
Tilburg Futuro Fitness
fitness_algemeen2.jpg

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Training Mindfulness
  -30%

  Training Mindfulness

  Zit je hoofd vol? En je agenda ook? Ben een beetje lief voor jezelf en volg een training Mindfulness. Daar knap je van op.

 • Spijkers fietsen Tilburg
  € 50,-

  Spijkers fietsen Tilburg

  Toe aan een nieuwe fiets? Ga dan naar Spijkers Fietsen in Tilburg. Bij aanschaf van een nieuwe fiets vanaf € 500,00 krijgt u een waardebon cadeau ter waarde van € 50,00. Voor een leuke fietstas of een zadelhoes bijvoorbeeld.

 • Blessurevrij hardlopen of wandelen
  -10 %

  Blessurevrij hardlopen of wandelen

  Wil je het hardlopen weer oppikken? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe hardloopschoenen aan via Thebe Extra. Je krijgt korting en professioneel advies.