Lekker varen in de Biesbosch

Een middagje op het water doet wonderen. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Op het water vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting. Varen kan individueel of in groepsverband.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

 

Uw voordeel

  • € 2,50 korting op rondvaart
  • € 5,- korting op dagtocht
  • leuke groepsarrangementen
  • desgewenst catering op maat

Rondvaarten Biesbosch

De Brabantse Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. Tijdens een rondvaart van twee uur doorkruist u het hele gebied. De comfortabele schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet en een bar. Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht over de polderdijken. De schippert vertelt onderweg het een en ander over de omgeving.

De vaaragenda vindt u op www.zilvermeeuw.nl/thebe-extra

De rondvaarten door de Biesbosch vertrekken altijd in Drimmelen.

Let op! Navigeer voor de afvaartplaats op postcode 4924 BB in Drimmelen.

Als lid van Thebe Extra krijgt u € 2,50 korting p.p. op de rondvaart op de Biesbosch van twee uur. Maximaal zes personen per ledenpas.

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting.