CZ zorgverzekering, een uitstekende reputatie

De kosten voor verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad. Totdat u iets gaat mankeren. Dan bent u blij dat u een goede dekking heeft. Via Thebe Extra krijgt u collectieve korting op uw zorgverzekering als u verzekerd bent of zich verzekert bij CZ en VGZ. Thebe Extra heeft afspraken gemaakt met deze verzekeraars over collectiviteitskorting voor leden. Dit vertaalt zich in een gunstige verzekeringspremie en u profiteert van de vele voordelen die een lidmaatschap van Ledenvereniging Thebe Extra heeft.

2,5% korting basisverzekeringen
5% korting aanvullende verzekeringen
5% korting tandverzekeringen

Naast de geboden korting biedt CZ ook veel hulp, advies en ondersteuning op het gebied van dementie en mantelzorg. Mantelzorgers kunnen bij CZ altijd terecht met al hun vragen en problemen. Daarnaast biedt CZ diverse cursussen en webinars om mensen die voor hun naasten zorgen te helpen bij hun zorgtaken.

Uw voordeel

  • 2,5% korting op uw basisverzekering
  • 5% korting op uw aanvullende verzekering
  • keuze uit drie CZ basisverzekeringen
  • Online snel geregeld

Keuze uit drie basisverzekeringen

Bij CZ kunt u kiezen uit drie soorten basisverzekeringen. Het verschil zit vooral in de hoogte van de vergoeding die u krijgt als u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat. Bij de Zorgbewust polis krijgt u dan het minst vergoed en bij de Zorgkeuzepolis het meest. Wijzigen van uw pakket als u al verzekerd bent bij CZ kan maandelijks. Wijzigen van zorgverzekeraar kan één keer per jaar (voor 1 januari).

Leden van Thebe Extra profiteren van de volgende kortingen bij CZ:

Bij CZ krijgt u 2,5% collectiviteitskorting op een basisverzekering en 5% collectiviteitskorting op een aanvullende verzekering of  tandartsverzekering. Deze korting geldt voor alle gezinsleden die op uw adres wonen. Dit voordeel loopt op tot tientallen euro’s per gezinslid.

Het collectiviteitsnummer is 2358085.

CZ

CZ doet alles voor betere zorg. Ontdek de voordelen en handige services van CZ.

CZ geeft peroonlijk zorgadvies

Maakt u zich zorgen over uw gezondheid en weet u niet of u naar de huisarts moet gaan? Zijn er onduidelijkheden over uw behandeling of weet u niet waar u geholpen kunt worden? Neem contact op met CZ en vraag persoonlijk advies. CZ helpt u!

Volg de online seminars over dementie

Dementie raakt niet alleen de patiënt, maar ook de omgeving. Hoe kunt u omgaan met agressie en onbegrip? Wat kunt u doen als thuis wonen niet meer gaat? In de online seminars van CZ krijgt u praktische tips en adviezen van experts.
 

App de verpleegkundige

Heeft u een dringende vraag en maakt u zich zorgen? En wilt u snel en gemakkelijk en ook 's avonds en in het weekend hulp bij gezondheidsvragen? Chatten kan via de app op uw smartphone 24 uur per dag, met 'App de verpleegkundige'. 

Zorg in de laatste levensfase

In een laatste levensfase zijn dierbaren om je heen en een vertrouwde omgeving erg belangrijk. Het kan soms helpen om te praten met iemand over uw zorgen en uw zorgplan. CZ helpt met het vinden van goede zorg en het maken van lastige keuzes.

Ondersteuning bij mantelzorg

Zorgt u intensief voor een familielid, vriend of kennis? Dan bent u een mantelzorger. Het zorgen voor een naaste kan erg zwaar zijn. Het is daarbij belangrijk ook goed voor uzelf te zorgen. CZ kan hulp bieden. Bijvoorbeeld met hulp bij mantelzorg of -vergoeding.

E-mail uw vraag aan een deskundige

U kunt 7 dagen per week met al uw gezondheidsvragen m.b.t. uzelf, uw partner, uw familielid of uw kindje gratis terecht bij CZ. Handig als u niet weet waar u moet zijn of iets niet met uw huisarts durft te bespreken. Mail gratis uw zorgvraag naar meer dan 25 onafhankelijke deskundigen.

U staat niet alleen bij kanker

Bij ziektes zoals kanker is de zorg vaak ingewikkeld. U heeft allerlei vragen over uw diagnose of behandelvoorstel. In het ziekenhuis krijgt u alle aandacht, maar eenmaal thuis kunt u een hoop vragen en twijfels hebben. CZ biedt patiënten hulp bij deze vragen.

Wilt u stoppen met roken?

U wilt stoppen met roken. Dat is een goed plan! Maar hoe pakt dat aan? Stoppen met roken is eenvoudiger als u hulp krijgt, zoals met een stoppen–met- rokenprogramma. Bekijk nu de vergoedingen in de zorgpolis van CZ.

Vragen en tips bij zorg bij dementie

Wie plotseling de zorg voor een naaste of familielid met dementie op zich neemt, heeft vaak het gevoel dat alles nieuw is. Wat kunt u zelf doen? Hoe gaat u met veranderd gedrag of stemmingswisselingen om? Bekijk hoe CZ u kan ondersteunen.

Vergoedingen en hulp bij overgewicht

Bij overgewicht is er te veel overtollig vet in het lichaam opgeslagen. Overgewicht is zéér schadelijk voor uw gezondheid. Vanuit uw basisverzekering krijgt u daarom een vergoeding voor dieetadvies. Voor vragen over overgewicht kunt u contact opnemen met CZ.

Hoe vindt u goede zorg?

CZ geeft regelmatig webinars over het vinden van goede zorg. Een webinar is een live-uitzending op internet waarbij er alleen online publiek aanwezig is. U volgt een webinar online achter uw PC, tablet of smartphone. Meld u aan via de nieuwsbrief.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Elke 25e aanmelder krijgt een Bol.com waardebon ter waarde van € 15,-