Woningaanpassingen

U wilt het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Fijn in uw vertrouwde omgeving, met aardige buren en kennissen om u heen. Echter, soms laat de veiligheid te wensen over en is het wooncomfort niet hoe u zou willen. Stelt u bijvoorbeeld traplopen, toiletbezoek of douchen telkens uit, omdat u bang bent om te vallen? Dan kan een eenvoudige woningaanpassing een verademing zijn. Wacht niet langer en laat uw woning veilig maken via Thebe Extra. We werken voor woningaanpassingen op maat samen met Zandberg B.V.

Uw voordeel

 • 10% korting op uurtarief
 • vakkundig advies
 • snelle montage

Zandberg zoekt steeds naar de meest praktische oplossing bij de aanpassing van uw woning. De levenswijze en gewoonten van de bewoner vormen het uitgangspunt. Veel tijd en aandacht worden besteed aan de keuze van het juiste materiaal. Het vooraf inmeten gebeurt uiterst zorgvuldig en in overleg. Op die manier leiden de aanpassingen tot een veilig en comfortabel gevoel.

10% korting op het uurtarief van € 59,92 exclusief 21% BTW

A-, B-, C-leden: € 53,92 exclusief 21% BTW

Een woningaanpassing wordt soms (deels) vergoed door de Wmo. Informeer bij uw gemeente.

 

Zandberg B.V.

Een woningaanpassing door de specialist met jarenlange ervaring. Uw woningaanpassing wordt uitgevoerd door gespecialiseerde en allround vakmensen. Vakkundig, zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast gerealiseerd.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Audicien aan huis - Oogvoororen.nl
  -€50,-

  Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

  Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen. U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt uw hoortoestel direct uitproberen.

 • Huishoudelijke hulp met korting
  Korting

  Huishoudelijke hulp met korting

  Leeft u lekker of… is de tijd aangebroken om zelf wat minder in en om huis te gaan doen? Dan zet Thebe Extra graag de wapperende handjes voor u in.