Woningaanpassingen

U wilt het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Fijn in uw vertrouwde omgeving, met aardige buren en kennissen om u heen. Echter, soms laat de veiligheid te wensen over en is het wooncomfort niet hoe u zou willen. Stelt u bijvoorbeeld traplopen, toiletbezoek of douchen telkens uit, omdat u bang bent om te vallen? Dan kan een eenvoudige woningaanpassing een verademing zijn. Wacht niet langer en laat uw woning veilig maken via Thebe Extra. We werken voor woningaanpassingen op maat samen met Zandberg B.V.

Uw voordeel

 • 10% korting op uurtarief
 • vakkundig advies
 • snelle montage

Zandberg zoekt steeds naar de meest praktische oplossing bij de aanpassing van uw woning. De levenswijze en gewoonten van de bewoner vormen het uitgangspunt. Veel tijd en aandacht worden besteed aan de keuze van het juiste materiaal. Het vooraf inmeten gebeurt uiterst zorgvuldig en in overleg. Op die manier leiden de aanpassingen tot een veilig en comfortabel gevoel.

10% korting op het uurtarief van € 50,00 exclusief 21% BTW

A-, B-, C-leden: € 45,00 exclusief 21% BTW

Een woningaanpassing wordt soms (deels) vergoed door de Wmo. Informeer bij uw gemeente.

 

Zandberg B.V.

Een woningaanpassing door de specialist met jarenlange ervaring. Uw woningaanpassing wordt uitgevoerd door gespecialiseerde en allround vakmensen. Vakkundig, zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast gerealiseerd.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Lingerie online
  -15%

  Lingerie online

  Verandert uw lichaam en uw buste? Door zwangerschap, ouderdom of ziekte? Dan is mooie, ondersteunende lingerie belangrijk, dus verwen uzelf en shop voordelig lingerie online via Thebe Extra.