Verhuisservice voor senioren

Verhuizen is een hele onderneming. Tal van vragen komen bij u op en u ziet zichzelf misschien al radeloos tussen de stapels dozen zitten... Laat dit schrikbeeld maar gauw varen. De Verhuisservice van Ledenvereniging Thebe Extra neemt alle hectiek en zorg rondom verhuizen naar een andere woning uit handen. Thebe Extra werkt voor verhuizingen in Brabant samen met De Bresser Verhuizingen.

Uw voordeel

  • korting op uurtarief
  • medewerkers speciale zorgopleiding

Vóór de verhuizing vindt een rustige intake plaats. Met de specialist in verhuizingen - De Bresser Verhuizingen B.V. - bespreekt u uw wensen en samen bekijken jullie de mogelijkheden. De verhuizer helpt u in grote lijnen bij het uitzoeken van uw huisraad en zorgt ervoor dat overtollige spullen een bestemming krijgen. Gesjouw en geregel blijven u en uw familie bespaard. Op de verhuisdag neemt De Bresser de regie en zorgt ervoor dat al uw spullen verzekerd, geordend en netjes ingepakt op de nieuwe bestemming aankomen. Aan het einde van de dag is uw nieuwe stek ingeruimd en is de verhuizing klaar.

De Bresser Verhuizingen geeft via Thebe Extra aantrekkelijke kortingen op verhuizingen vanaf € 750,00.

  • Allrisk verzekering ter waarde van € 45,- kosteloos in combinatie met verhuizing (deze verzekering is  een verplichting bij iedere verhuizing voor en bij de Erkende Verhuizers);
  • Kosteloos afvoeren van 3 items in combinatie met verhuizing;
  • Inpakmateriaal (dozen in verschillende maten, inpakpapier, etiketten, noppenfolie) is kosteloos in bruikleen en wordt voor de verhuizing door ons bezorgd en na de verhuizing door ons weer opgehaald;
  • Een leuke attentie (bosje bloemen).

 

De Bresser Verhuizingen

De Bresser Verhuizingen biedt met het concept 'Uw Verhuizer!' een complete verhuisservice voor senioren in de regio Tilburg – Den Bosch – Breda. En ze werken nog milieuvriendelijk ook dankzij schone vrachtwagens.

Kijk ook eens naar onze voordelen