Student aan huis

Wat zijn ze handig hè, die digitale apparaten. Zolang ze maar doen wat u wilt. In geval van problemen kan Studentaanhuis u helpen. Bij Studentaanhuis werken 1000 goed opgeleide IT-studenten die het leuk vinden om op de fiets te springen als uw computer, tablet/IPad, mobiele telefoon of een ander digitaal apparaat niet meer werkt. De whizzkids kunnen van alles. Van het aansluiten van internet en het maken van een back-up tot het repareren van uw digitale televisie of smartphone. Zelfs computerles aan huis behoort tot de mogelijkheden.

U krijgt via Thebe Extra maar liefst 50% korting op een abonnement van Studentaanhuis.

Uw voordeel

Uw voordeel

  • 50% korting op eerste jaar lidmaatschap
  • Snelle oplossingen
  • Voordelig tarieven

Studentaanhuis zet gedreven studenten in voor het oplossen van IT-problemen aan huis. Het mes snijdt aan twee kanten. U wordt geholpen, zij doen werkervaring op en verdienen een zakcentje. Als u een abonnement neemt, bent u een jaar lang verzekerd van voordelige IT-hulp aan huis.

 

Een afspraak maken kan telefonisch of via het formulier op de website. Bent u eenmaal klant, dan kunt u voortaan online zelf een student boeken.

Een afspraak kan ingepland worden van maandag tot en met zondag tussen 8.00 tot 22.00 uur.

Leden van Thebe Extra ontvangen 50% korting op het eerste jaarabonnement van Studentaanhuis. Normaal € 12,-. Met ledenkorting € 6,-.

Hulp aan huis kost € 8,- per kwartier (minimale afname is een half uur). De overige kosten zijn voorfietskosten € 9,-.

Kijk ook eens naar onze voordelen