Kapper aan huis, wat ontzettend handig!

De kapper aan huis is ideaal. U heeft geen omkijken naar vervoer, u hoeft niet te wachten tot u aan de beurt bent en regen is nooit een storende factor. Via Thebe Extra maakt u voordelig gebruik van de Kapper aan huis. De dienst is er voor iedereen. Niet alleen als u minder mobiel bent, maar ook als u een drukke agenda heeft of aan huis gebonden bent vanwege kleine kinderen. Mobella Op & Top Thuiskappers komen langs in verschillende woonplaatsen, waaronder Tilburg, Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Waalwijk.  

Uw voordeel

 • Bij een eerste afspraak kost een knipbeurt € 15,60
 • 10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres
 • geen voorrijkosten

Kapper aan huis

Alle thuiskappers van Mobella zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Via cursussen houden zij zich op de hoogte van actuele haartrends. Wassen, knippen, föhnen, verven, permanenten: alle behandelingen zijn mogelijk. In uw eigen huis op een moment dat het u schikt. En bovendien voor een scherp tarief. De kapper neemt zelf alle producten en materialen mee. Het enige dat u hoeft te regelen is een stoel in een goed verlichte ruimte.

 • Bij een eerste afspraak kost een knipbeurt € 15,60
 • 10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres
 • Geen voorrijkosten

Voor de actuele tarieven zie www.mobella.nl

Let op: i.v.m. het coronavirus is Mobella genoodzaakt de tarieven tijdelijk te verhogen om zo voldoende beschermingsmiddelen aan te kunnen schaffen voor de medewerkers. Per adres wordt er tijdelijk € 2,50 extra gerekend. Per extra klant komt daar € 1,- bij.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Audicien aan huis - Oogvoororen.nl
  -€50,-

  Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

  Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen. U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt uw hoortoestel direct uitproberen.

 • Huishoudelijke hulp met korting
  Korting

  Huishoudelijke hulp met korting

  Leeft u lekker of… is de tijd aangebroken om zelf wat minder in en om huis te gaan doen? Dan zet Thebe Extra graag de wapperende handjes voor u in.