Kapper aan huis

De kapper aan huis is ideaal. U heeft geen omkijken naar vervoer, u hoeft niet te wachten tot u aan de beurt bent en regen is nooit een storende factor. Via Thebe Extra maakt u voordelig gebruik van de Kapper aan huis. De dienst is er voor iedereen. Niet alleen als u minder mobiel bent, maar ook als u een drukke agenda heeft of aan huis gebonden bent vanwege kleine kinderen. Mobella Op & Top Thuiskappers komen langs in verschillende woonplaatsen, waaronder Tilburg, Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Waalwijk.  

Uw voordeel

 • Bij een eerste afspraak kost een knipbeurt € 14,00
 • 10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres
 • geen voorrijkosten

Kapper aan huis

Alle thuiskappers van Mobella zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Via cursussen houden zij zich op de hoogte van actuele haartrends. Wassen, knippen, föhnen, verven, permanenten: alle behandelingen zijn mogelijk. In uw eigen huis op een moment dat het u schikt. En bovendien voor een scherp tarief. De kapper neemt zelf alle producten en materialen mee. Het enige dat u hoeft te regelen is een stoel in een goed verlichte ruimte.

 • Bij een eerste afspraak kost een knipbeurt € 14,00
 • 10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres
 • Geen voorrijkosten

Voor de actuele tarieven zie www.mobella.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Elke 25e aanmelder krijgt een Bol.com waardebon ter waarde van € 15,-

Mobella

De ervaren Mobella levert Op &Top Thuiskappers. Zijgaan regelmatig op training en ze zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Ook voor hipsters dus.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Huishoudelijke hulp met korting
  Korting

  Huishoudelijke hulp met korting

  Leeft u lekker of… is de tijd aangebroken om zelf wat minder in en om huis te gaan doen? Dan zet Thebe Extra graag de wapperende handjes voor u in.

 • Klusjesman met korting
  Korting

  Klusjesman met korting

  Snel een klusjesman nodig? Kies 1 van de 2  leveranciers die bij u past. Binnen enkele minuten boekt u via Thebe Extra een klusjesman. et tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.