Huishoudelijke hulp met korting

Na uw drukke werkweek wilt u graag rust vinden in een opgeruimd huis. Maar heeft u na alle huishoudelijke taken nog wel tijd voor uzelf? Ook wanneer u door fysieke ongemakken niet meer in staat bent uw eigen huishouden op orde te brengen is hulp meer dan welkom.

Via Ledenvereniging Thebe Extra kunt u gebruik maken van verschillende diensten die u kunnen helpen in het huishouden. Van een volledige schoonmaakdienst tot mantelzorgers. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme.

UWassistent
U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar bent niet meer in staat al uw tijd en energie in het huishouden te steken. UWassistent biedt uitkomst voor ouderen die behoefte hebben aan zorg- en gemaksdienst aan huis. 

Hulpstudent
Wanneer sommige klusjes in en om het huis uw pet of agenda te boven gaan kunt u met een gerust hart een beroep doen aan Hulpstudent.nl. Zij selecteren voor u de juiste student die aansluit op uw wensen en de huishoudelijke taken die gebeuren moeten. Of het nu gaat om tuinieren, schoonmaken; ze helpen u graag bij uw vraag en verdienen daarmee ook nog eens een centje bij.

Saar aan huis
Saar aan huis is een mantelzorgdienst en niet echt een schoonmaakdienst. De onafhankelijke mantelzorgers van Saar aan Huis komen u helpen wanneer u dat wilt. Zij hebben daarbij 100% aandacht voor u en uw situatie. Saar komt op afspraak langs om bijvoorbeeld te helpen bij het koken, wassen of boodschappen doen.

  • Hulpstudent aan huis

    Hulpstudent.nl bemiddelt tussen particulieren en verantwoordelijke Hulpstudenten. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang de Hulpstudent langskomt.

  • UWassistent

    UWassistent ondersteunt ouderen om zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te wonen. U kunt bij UWassistent terecht voor huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en begeleiding. UWassistent is landelijk actief en werkt met lokale contactpersonen.

Kijk ook eens naar onze voordelen