Overgangsconsulent

U bent in een volgende levensfase aangekomen. Zo’n 80% van de vrouwen tussen de 40 en 55 jaar heeft in meer of mindere mate last van de overgang. Opvliegers, slapeloze nachten, lusteloosheid, stemmingswisselingen, depressieve buien, hoofdpijn, hevige menstruatie en urineverlies zijn veelvoorkomende klachten. De overgangsconsulente kan u hierbij ondersteuning bieden en advies geven. Zij bespreekt met u waar uw klachten vandaan komen en hoe u uw klachten kunt verminderen met eenvoudige maatregelen.

Uw voordeel

  • € 15,- korting
  • Per consult, max. drie consulten

Thebe Extra werkt samen met drie consulenten van de Vereniging voor Verpleegkundig Overgangsconsulenten. U kunt zich rechtstreeks bij hen aanmelden.

Breda (N-Br)

Marijke van der Linden

076 5419889

Lage Mierde (N-Br en Limburg)

Lianne Schots

013 5093885

Zegge (Zeeland)

Netty Vergouwen

0165 535777

Kijk op www.overgangsconsulente.co/consulentes voor meer informatie en bekijk welke consulente bij u past.

Duur en locatie zijn afhankelijk van de consulente die u kiest.

Toon uw Thebe Extra ledenpas en u krijgt korting op de eerste drie consulten van de overgangsconsulente.

  • Basisprijs per consult € 75,00
  • A-, B-, en C-lid  € 60,00

Sommige zorgverzekeraars, waaronder onze collectieve verzekeraars CZ en VGZ vergoeden voor een deel uw consult. Informeer bij uw verzekeraar voor de vergoeding.

VVOC

De VVOC is een onafhankelijke professionele organisatie van en voor de Verpleegkundig Overgangsconsulenten. Alle aangesloten leden zijn actief lid en dragen bij aan de ontwikkeling van het beroep Verpleegkundig Overgangsconsulente.

Kijk ook eens naar onze voordelen