Digitale cursus Helpen met douchen

Uitglijden, stoten of het evenwicht verliezen. Baden of douchen kan een risicovolle onderneming zijn als het lichaam niet goed meewerkt. Na gevaarlijk gestuntel of een incident in de badkamer laat u uw partner of familielid zich niet graag meer alleen wassen. Via de digitale cursus Helpen met douchen van Thebe Extra krijgt u tips en adviezen om uw naaste op een goede en veilige manier te helpen. En ondertussen zelf overeind te blijven. Hierbij moet u denken aan tips over voorbereiding, samenwerking, communicatie en het inzetten van hulpmiddelen.

Interesse in de digitale cursus 'Helpen met douchen'?

Bent u lid? Bel 088 - 374 75 76 dan zorgen wij voor uw inloggegevens. Of mail en vermeld dan de volgende gegevens: Uw naam, postcode en huisnummer.

Bent u nog geen lid. Word lid en u ontvangt van ons de inloggevens. 

Bekijk hier vrijblijvend de demo

Uw voordeel

Uw voordeel

> exclusief voor leden

> in 45 minuten bent u een stuk wijzer

Een digitale cursus volgen is online opleiden, leren op afstand dus. U gebruikt uw computer of laptop om via internet met tekst, filmpjes, afbeeldingen en pop-up schermen dingen op te steken over een bepaald onderwerp. Geheel in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt.

Uw aanvraag van inloggegevens
Binnen 1 werkdag proberen wij uw aanvraag te verwerken.

Heeft u al eerder bij ons een online cursus gevolgd dan kunt u gelijk hier inloggen.

 

 

Digitale cursus Helpen met douchen is bestemd voor mensen die een naaste graag goed en veilig willen helpen met douchen.

Alle digitale cursussen zijn exclufief voor onze leden. De deelname is gratis als u lid bent. Heeft u zich al eerder aangemeld voor een van onze digitale cursus dan kun u hier inloggen.

Wat wilt u leren?

De volgende digitale cursussen kunt u gratis volgen:

  • Omgaan met dementie
  • Helpen met douchen
  • 'Signaleren en aanpakken van ouderenmishandeling'
  • Behandeling van brandwonden
  • Behandeling van vocht en incontinentieletsel

Kijk ook eens naar onze voordelen