De mensen om mij heen

Heeft u voldoende mensen om u heen? Familie, buren, vrienden of kennissen met wie u kunt praten, leuke dingen doen of die u kunnen helpen als dat nodig is? Met Ledenvereniging Thebe Extra brengt u uw ‘netwerk’ via een doe-het-zelf website op een makkelijke manier in kaart. Wellicht zit er iemand bij die het ook leuk lijkt om wat meer samen te doen. U krijgt tips hoe u dit aan moet pakken. Staat u open voor nieuwe contacten? Thebe Extra wijst u graag de weg, want fijne mensen om u heen hebben is belangrijk voor uw welzijn.

Uw voordeel

 Uw voordeel

  • Deelname is gratis
  • Direct aan de slag

U gaat naar de website www.thebe-extra.nl/mensen. Er volgen plaatjes van situaties en ‘Steffie’ geeft duidelijk gesproken uitleg. Daarna kunt u zelf stapsgewijs aan de slag met het maken van een lijst van belangrijke mensen om u heen. U geeft daarbij aan of diegene een familielid, vriend/bekende of ondersteuner is en wat u doet/kan doen met die persoon. Zo krijgt u een goed beeld van uw ‘netwerk’ en hoe u dat kunt inzetten. Vraag eventueel hulp van een naaste.

Link naar: https://www.demensenommijheen.nl/

Om deze website te bezoeken heeft u een computer of laptop met geluid nodig en een internetverbinding.

Is de conclusie dat u of een bekende van u een gemis ervaart? Om in contact te komen met nieuwe mensen en voor directe ondersteuning kunt u bellen naar de volgende organisaties. Ook als u geen specifieke vragen of wensen heeft: de medewerkers helpen u graag op weg.

Breda en omgeving
Zorg voor elkaar Breda
www.zorgvoorelkaarbreda.nl
076 - 525 15 15 

Midden-Brabant
ContourdeTwern
www.contourdetwern.nl
013 - 583 99 99

Diessen 
Wij Wel
www.wij-wel.nl
06 - 16 08 47 20

Het Rode Kruis Brabant
afdeling.rodekruis.nl/afdeling/tilburg
013 – 542 51 63

Landelijke organisaties
www.50plusnet.nl
www.eenzaam.nl
www.thuisarts.nl/eenzaamheid/ik-voel-mij-eenzaam

Kijk ook eens naar onze voordelen