Eerste hulp aan kinderen

De meeste ongelukken met jonge kinderen gebeuren in en om het huis. Vaak helpt een pleister, maar wat als het erger is? Vooral de eerste minuten na een ongeval zijn belangrijk. Snel en daadkrachtig handelen is dan cruciaal. Tijdens de cursus Eerste hulp aan kinderen leer je snel en op de juiste manier te handelen. Daarmee voorkom je erger leed en wellicht red je zelfs een mensenleven. Thebe Extra werkt samen met JB Bedrijfshulpverlening uit Drunen.

Uw voordeel

 • A-lid 30% korting
 • B-lid 40% korting
 • C-lid 50% korting

Basiscursus Eerste hulp aan kinderen

Na afloop van de cursus kun je een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en eerste hulp verlenen bij bewusteloosheid, bloeding, brandwond, circulatiestilstand, CO-vergiftiging, ernstige allergie, hoofdletsel, huidwond, koorts en koortsstuipen, kortademigheid, letsel aan botten, spieren en gewrichten, nek- en wervelletsel, neusbloeding, tand door de lip, verdrinking, vergiftiging, verloren/afgebroken tand, verslikking, verstikking, vinger tussen de deur, vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog.

De meeste verzekeraars vergoeden EHBO cursussen. Check je pakket.

Basiscursus Eerste hulp aan kinderen

Data 2017: 18 oktober - 1 november - 8 november

Aantal bijeenkomsten: 3

Duur: 3 uur


Locatie:

Thebe
Lage Witsiebaan 2a
Tilburg

Basiscursus Eerste hulp aan kinderen

Kosten: normaal € 115,00

A-lid 30 % korting (€ 80,50)

B-lid 40% korting (€ 69,00)

C-lid 50 % korting (€ 57,50)

Je ontvangt gratis het boek EHBO aan baby's en kinderen. Na afloop ontvang je een certificaat van het Nederlandse Rode Kruis.

Herhalingscursus

In de herhalingscursus komt de geleerde informatie uit de basiscursus nogmaals voorbij. Om jezelf scherp te houden is het raadzaam om jaarlijks de herhalingscursus te volgen.

Data 2017: 11 oktober

Aantal bijeenkomsten: 1

Duur: 3 uur

Kosten: normaal € 60,00

A-lid 30 % korting (€ 42,00)

B-lid 40% korting (€ 36,00)

C-lid 50 % korting (€ 30,00)

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Baby- en peuterzwemmen
  -10 %

  Baby- en peuterzwemmen

  Zin om iets te ondernemen met je kleintje? Neem eens een kijkje bij baby- en peuterzwemmen. Gegarandeerd pret voor twee!

 • Kinderopvang
  -10 %

  Kinderopvang

  Kinderopvang is al duur genoeg. Via Thebe Extra bespaar je de eerste twee maanden van het contractjaar tientallen euro's!

 • Babygebaren
  -50 %

  Babygebaren

  Wat is het fijn om de allerkleinsten te begrijpen als ze nog niet kunnen praten. Met gebaren en geluidjes vertellen ze je veel meer dan je denkt.