Jongeren ontmoeten ouderen

Een initiatief waarbij leerlingen van het Hanze College in Oosterhout koken en bakken voor senioren in de wijk Slotjes West.

Een win win situatie voor de wijk!

Wat een goed idee… een middelbare school die iets wil betekenen voor de buurt Slotjes West in Oosterhout. En wat een leuke vorm is hiervoor gevonden. Want laat deze school – Het Hanze College in Oosterhout – nu toch een afdeling Horeca en Bakken hebben. En dus werden op een middag senioren uit de wijk uitgenodigd om te komen lunchen.
.
En wat een succes was dat. Het zorgde niet alleen voor de verbinding tussen jong en oud, buurtbewoners onderling vonden deze setting ook erg gezellig. Mensen die elkaar nog niet kenden, stonden open voor andere wijkgenoten. Een win win situatie!
.
Het aantal aanmeldingen overtrof onze stoutste verwachting en dus moesten we voor de editie in maart 2023 helaas mensen teleurstellen. Alle reden om hier snel een vervolg aan te geven.
.
Hoe Thebe Extra dit initiatief heeft ondersteund?
Door onze betrokken- en aanwezigheid en een financiële bijdrage van € 500,00 te doneren.

In nauwe samenwerking met Rose Marie de Klerk (aspirant ledenraadslid) en Annet Hoyng (buurtbewoner).
.

.

Terug naar het overzicht

 

Goed voorbeeld doet volgen!

Wilt u ook graag iets voor anderen betekenen… wij ondersteunen met plezier. In de vorm van kennis, het inzetten van onze netwerk of wellicht met een financiële tegemoetkoming. 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Annemarieke (foto links) en Jolieke (foto rechts), zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe gerust een beroep op ze.
.
Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76