Loopgroep leesliefhebbers Dongen

Loopgroep voor leesliefhebbers

Lokaal initiatief in gemeente Dongen i.s.m. Theek 5

Loopgroep voor leesliefhebbers

Wie heeft zin om maandelijks een wandeling te maken met mensen die net als u graag lezen?

In Dongen is in maart 2023 een loopgroep voor leesliefhebbers gestart. Dit is een gezamenlijk initiatief van Theek 5 locatie Dongen en Thebe Extra. Beide organisaties bundelen hun krachten in de realisatie van hun doelstellingen: het bevorderen van lezen en het bevorderen van de positieve gezondheid. Thebe Extra-ledenraadslid Marie-Elle Horsten coördineert dit initiatief.

Over de loopgroep
Houdt u van lezen, lopen en praten met mensen met dezelfde interesse? De bedoeling is dat u al lopend elkaar vertelt over de boeken die u heeft gelezen. Geen diepgravende analyses van boeken of schrijvers, maar stimulerende gesprekken. We lopen ongeveer 5 km. Daarna drinken we vrijblijvend samen een kop koffie. Deelname is gratis, koffie is voor eigen rekening.

Waar en wanneer:
Elke 1e dinsdag van de maand om 09.30 uur. Vertrekplaats is wisselend en wordt onderling afgestemd voor de volgende maand. Na aanmelding hoort u van ledenraadslid Marie-Elle Horsten waar de vertrekplaats is.

Aanmelden
Zin om aan te haken? Meld u dan gratis aan!

Oproep!
Zou u in uw woonplaats ook een loopgroep voor leesliefhebbers willen opstarten? Laat het ons weten! Wij helpen onze leden hiermee op weg. Stuur een e-mail naar: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl.
.
.
Terug naar het overzicht

 

Goed voorbeeld doet volgen!

Wilt u ook graag iets voor anderen betekenen… wij ondersteunen met plezier. In de vorm van kennis, het inzetten van onze netwerk of wellicht met een financiële tegemoetkoming. 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Annemarieke (foto links) en Jolieke (foto rechts), zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe gerust een beroep op ze.
.
Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76