Fietsmaatjes
diverse locaties

Wil je graag fietsen en lukt dat niet meer… omdat het fysiek niet kan of je het verkeer niet overziet? Ga dan op pad met een fietsmaatje!

Ervaar de vrijheid van samen fietsen!

Je wilt graag fietsen, alleen dat lukt niet meer zo goed zelfstandig. Je voelt je fijner als er iemand met je meefietst… om je fysiek te ondersteunen, voor die leuke route, een veilige rit of gewoon omdat het samen gezelliger is.

Fietsmaatjes in o.a. Breda, Heusden en Oosterhout zorgen ervoor dat mensen die niet (meer) zelf kunnen fietsen, de mogelijkheid krijgen om er toch met de fiets op uit te gaan. Samen met een bekend of nieuw maatje op een wendbare, stabiele elektrische duofiets lekker een rondje buitengebied doen of al fietsend een bezoekje aan de binnenstad brengen. Zo kan iedereen er gezellig op uit. Fietsmaatjes zet alleen goed geïnstrueerde vrijwilligers in… zo kan u niets overkomen. Veiligheid boven alles!

In 2022 heeft Ledenvereniging Thebe Extra vanuit het stimuleringsfonds een bedrag ter beschikking gesteld voor deze vrijwilligersorganisatie.
.
.
Terug naar het overzicht

 

Goed voorbeeld doet volgen!

Wilt u ook graag iets voor anderen betekenen… wij ondersteunen met plezier. In de vorm van kennis, het inzetten van onze netwerk of wellicht met een financiële tegemoetkoming. 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Annemarieke (foto links) en Jolieke (foto rechts), zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe gerust een beroep op ze.
.
Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76