Clubke
Noordhoek

De wijk Noordhoek tegen de rand van het centrum Tilburg is een ontmoetingsplek rijker. Een plek waar mensen met dementie meer dan welkom zijn.

Een clubke voor mensen met dementie

Op initiatief van de Werkgroep Dementievriendelijke Noordhoek kunnen mensen met dementie elke donderdagmiddag aansluiten bij hun ‘clubke’ in het gezellige wijkcentrum De Boomtak. Professionals en actieve wijkbewoners staan klaar om ze met open armen te ontvangen. Het programma wordt in samenspraak vastgesteld… dit kan het maken van een wandeling zijn, een bezoekje aan het museum of samen muziek maken.

Het uitgangspunt is dat iedereen zichzelf mag zijn en het doel is om de mensen met dementie in contact met andere mensen te brengen, structuur en uitdaging te bieden. Dat maakt bezoekers nieuwsgierig en prikkelt hun brein. Heel belangrijk bij deze doelgroep. Iets wat Thebe Extra ten volle beaamt en daarom hebben we dit initiatief maar al te graag ondersteund vanuit het Stimuleringsfonds.
.
.
Terug naar het overzicht

 

Goed voorbeeld doet volgen!

Wilt u ook graag iets voor anderen betekenen… wij ondersteunen met plezier. In de vorm van kennis, het inzetten van onze netwerk of wellicht met een financiële tegemoetkoming. 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Annemarieke (foto links) en Jolieke (foto rechts), zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe gerust een beroep op ze.
.
Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76