Nieuws en verhalen van én over Thebe Extra

Bekijk hier onder alles over onze ledenvereniging. Het laatste nieuws, verhalen, tips en uitjes.

 • 'Vierkoningen' schenken ingezameld speelgoed aan kinderen onder de armoedegrens

  'Vierkoningen' schenken ingezameld speelgoed aan kinderen onder de armoedegrens

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op zaterdag 5 januari is in Tilburg een Driekoningenintocht gehouden. Waar in het Bijbelverhaal de koningen met zijn drieën kwamen, vertegenwoordigde zaterdag een groep enthousiaste Tilburgse kinderen een vierde koning. Naast het traditionele goud, wierook en mirre bracht de vierde koning speelgoed mee dat de afgelopen periode is ingezameld door kinderen van Basisschool Christoffel en van de Montessorischolen De Elzen en De Petteflet tijdens het project Het Vierde Geschenk. Het Vierde Geschenk is een initiatief van Stichting Hasseltse Kapel en Stichting Peerke Donders en Stichting Petrus Donders Tilburg.

 • Kerstsfeer floreert tijdens zondag matinee in Galder!

  Kerstsfeer floreert tijdens zondag matinee in Galder!

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op zondag 9 december vond in de Sint Jacobskapel in Galder een bijzonder concert plaats. Het zondag matinee met de naam 4 Generaties Verlichten kerst was een sfeervolle weergave van hoe 4 verschillende generaties op hun eigen manier het kerstfeest beleven.

 • ‘Kwispellezen’ genomineerd voor Van Dale Woord van het Jaar 2018!

  ‘Kwispellezen’ genomineerd voor Van Dale Woord van het Jaar 2018!

  • Lokale burgerinitiatieven

  Het woord kwispellezen is door de Van Dale in de categorieën jongerentaal, lifestyle, sport/amusement, economie en politiek genomineerd voor Woord van het Jaar 2018. Kwispellezen is een project van Bibliotheek Midden-Brabant en Stichting Hulphond waarbij kinderen uit groep 3 en 4 voorlezen aan een speciaal opgeleide hond.

 • Verwendag voor mantelzorgers Gilze-Rijen groot succes!

  Verwendag voor mantelzorgers Gilze-Rijen groot succes!

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op donderdag 8 november organiseerde Lokaal Steunpunt Mantelzorg Gilze en Rijen in het kader van de Dag van de Mantelzorg een verwendag voor alle mantelzorgers van de gemeente. Ruim 200 mantelzorgers werden de hele dag in de watten gelegd door een enthousiast team van vrijwilligers.

 • Eropuit in Waspik ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  Eropuit in Waspik ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op 5 juli 2018 heeft Eropuit in Waspik een financiële bijdrage ontvangen van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Deze bijdrage is bestemd voor het organiseren van een Stranddag op 17 augustus 2018. Deze dag is onderdeel van een programma om de eenzaamheid van mensen tijdens de zomermaanden te beperken en laagdrempelig contact met anderen mogelijk te maken.

 • Stichting Dorpswijzer Ulvenhout ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  Stichting Dorpswijzer Ulvenhout ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op 5 juli 2018 heeft Stichting Dorpswijzer Ulvenhout een financiële bijdrage ontvangen van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Deze bijdrage is bestemd voor het creëren en in stand houden van een laagdrempelige ontmoetingsplek, centraal in het dorp Ulvenhout. Het hart van deze ontmoetingsplek is ‘Het Ruilboek’; een grote boekenkast rond de ‘Dorpstafel’ in Sociaal Cultureel Centrum De Pekhoeve.

Altijd op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch het laatste voordeel in uw mail!