Nalatenschap
Informatie en advies

Workshop Nalatenschap en Testament

Een kennismakingsworkshop via de Thebe Extra Academie i.s.m. HEREDITAS

Kennismakingsworkshop Nalatenschap en Testament

Maakt u zich wel eens zorgen wie u ondersteunt als uw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie na uw overlijden zorgt dat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt afgewikkeld? Helaas komt het vaak voor dat er geen of onvoldoende voorbereidingen zijn getroffen als iemand overleden is.

Nabestaanden en betrokkenen worden dan na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid geconfronteerd met veel ambtelijke, juridische en vaak ook praktische zaken. Zoals het afwikkelen van verzekeringen en pensioenen, het regelen van belastingzaken en het informeren van vele organisaties. Of bijvoorbeeld met het leegruimen of verkopen van de woning. Maar is het eerlijk uw geliefden, naasten en betrokkenen op te zadelen met een ongevraagde zoektocht met risico’s op fouten of onenigheid? Gelukkig nemen steeds meer mensen hun verantwoordelijkheid en treffen zij wel tijdig voorbereidingen.

Kennismakingsworkshop Nalatenschap en Testament
In deze kennismakingsworkshop Nalatenschap en Testament geeft Jeroen Veugelers van het bedrijf HEREDITAS informatie, tips, advies en uitleg over regels en wetgeving.

Deze kennismakingsworkshops worden georganiseerd in Breda, Dongen en Tilburg. Prijs: € 20,- per persoon (normale prijs € 40,-). Maximaal 15 deelnemers per avond.

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden kan via de Thebe Extra Voordeelwinkel, kijk bij Cursussen & Workshops.

Besluit u na deze kennismakingsworkshop meer te willen weten of willen regelen voor uw nalatenschap, dan kunt u zich aanmelden bij Jeroen Veugelers voor een vervolg hierop waarbij speciale kortingstarieven gelden voor Thebe Extra-leden.

Alleen voor leden
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap. Met het volgen van alleen deze workshop heeft u uw lidmaatschap er al zo goed als uit!

Data & locaties
Ledenvoordeel

Deelname is mogelijk op één van de volgende dagen:

  • Tilburg: Dinsdag 17 oktober 2023 van 19.30 tot 21.30 uur
    Locatie: kantoor van Ledenvereniging Thebe Extra, Lage Witsiebaan 2a in Tilburg 

 

  • Breda: Dinsdag 31 oktober 2023, van 19.30 tot 21.30 uur
    Locatie: Thebe Aeneas, Zaart 35, 4819 ED in Breda

 

  • Dongen: Dinsdag 7 november 2023, van 19.30 tot 21.30 uur
    Locatie: De Cammeleur, Hoge Ham 126, 5104 JK in Dongen

De workshops zijn alleen toegankelijk voor leden van Thebe Extra. Als lid betaalt u € 20,- p.p. voor een kennismakingsworkshop van twee uur (normale prijs € 40,- p.p.).

Inschrijven kan via deze link.

088 374 75 76