Informatie en advies

Workshop Alle ballen in de lucht

Een workshop via de Thebe Extra Academie i.s.m. Flow & Zo

Workshop Alle ballen in de lucht

We stellen steeds hogere eisen aan onszelf en anderen. Daarmee creëren we een constante druk… op het gebied van werk, relatie, gezin, familie, hobby, sport, sociaal leven en niet te vergeten u zelf. Hebt u moeite met balanceren terwijl u alle ballen op deze vlakken in de lucht wil houden? Dan is het tijd om in actie te komenhoe is het nu en wat wilt u graag anders, wat zijn uw energiegevers en -vreters, hoe gaat u hiermee om, welke valkuilen komen daarbij kijken en hoe blijft u daaruit?

Tijdens de workshop ‘Alle ballen in de lucht’ gaat u met deze vragen aan de slag. In twee uur tijd gaat u aan de slag met uzelf. U gaat naar huis met zelfinzicht en praktische tips en ontdekt welke eerste stap u kunt zetten naar meer mildheid en innerlijke rust. Klaar om met meer balans de ballen in de lucht te houden!

De workshops worden gehouden in kleine groepen, zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt en uw vragen kunt stellen. De workshops worden begeleid door Ingrid Muijs van ‘Flow & Zo’ voor iedereen die behoefte heeft aan meer ‘flow’, grip, rust en ruimte in zijn of haar leven.

Wat zeggen andere leden over de workshop ‘Alle ballen in de lucht’?
Thebe Extra-lid Maria volgde in maart 2024 de workshop en het belangrijkste inzicht wat ze heeft opgedaan: “Stoppen zitten voelen. Vandaag diverse malen toegepast en daar heb ik iets aan. Ingrid had het heel goed voorbereid en wist het goed over te brengen op mij.”

Deze workshop wordt georganiseerd op diverse plaatsen in Midden- en West-Brabant. Prijs: € 20,- per persoon (normale prijs € 40,-). Maximaal 8 deelnemers per workshop.

Besluit u na deze workshop meer te willen weten, dan kunt u zich aanmelden bij Ingrid Muijs voor een vervolgworkshop waarbij speciale kortingstarieven gelden voor Thebe Extra-leden.

Aanmelden voor de cursus
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Blijf op de hoogte van de nieuwe data en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Alleen voor leden
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Met het volgen van alleen deze workshop heeft u uw lidmaatschap er al zo goed als uit!

Data & locaties:
Ledenvoordeel
Uw contactpersoon

Dongen: dinsdag 18 juni 2024 (NIET MEER BOEKBAAR)
Locatie: De Cammeleur, Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Nieuwe data nog niet bekend

De workshops zijn alleen toegankelijk voor leden van Thebe Extra. Als lid betaalt u € 20,- p.p. voor een workshop van twee uur (normale prijs € 40,-p.p.).

Heeft u vragen over deze workshop, dan kunt u zich wenden tot Annemarieke Lamper, mail naar alamper@thebe-extra.nl of tel. 06 512 48 057.

088 374 75 76