Informatie en advies

Workshop Alle ballen in de lucht

Een kennismakingsworkshop via de Thebe Extra Academie i.s.m. Flow & Zo

Kennismakingsworkshop Alle ballen in de lucht

Als mantelzorger heb je de zorg voor een geliefde of naaste en geef je veel liefde, energie en aandacht. Mantelzorg kan zwaar zijn en veel moetens, zorgen en stress veroorzaken. En dus is het des te belangrijker om goed voor jezelf te zorgen! In deze (kennismakings-)workshop gaat het om u.

Wordt het u soms teveel, ervaart u stress, onrust of onzekerheid en cijfert u uzelf weg? Dan is het tijd om in actie te komen en aan de slag te gaan met de antwoorden op de vragen… hoe is het nu en wat wil ik graag anders, wat zijn mijn energiegevers en -vreters, hoe ga ik hier mee om, welke valkuilen komen daarbij kijken en hoe blijf ik daaruit?

Tijdens de kennismaking workshop ‘Alle ballen in de lucht’ krijgt u in twee uur tijd tools uitgelegd en aangereikt om uzelf overeind te houden en weer lekker in uw vel te komen. De workshops worden gehouden in kleine groepen, zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt en u vragen kunt stellen. De workshops worden begeleid door Ingrid Muijs van ‘Flow & Zo’ voor iedereen die behoefte heeft aan meer ‘flow’, grip, rust en ruimte in zijn of haar leven.

Deze kennismakingsworkshops worden georganiseerd in Breda, Raamsdonk en Tilburg. Prijs: € 20,- per persoon (normale prijs € 40,-). Maximaal 12 deelnemers per avond.

Besluit u na deze kennismakingsworkshop meer te willen weten, dan kunt u zich aanmelden bij Ingrid Muijs voor een vervolgworkshop waarbij speciale kortingstarieven gelden voor Thebe Extra-leden.

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden kan via de Thebe Extra Voordeelwinkel, kijk bij Cursussen & Workshops.

Alleen voor leden
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Data & locaties:
Ledenvoordeel

Deelname is mogelijk op één van de volgende dagen:

  • Tilburg: dinsdag 24 oktober 2023 van 19.30 tot 21.30 uur
    Locatie: kantoor van Ledenvereniging Thebe Extra, Lage Witsiebaan 2a in Tilburg 

 

  • Breda: dinsdag 7 november 2023, van 19.30 tot 21.30 uur
    Locatie: sportschool MyHealth, Pels Rijckenpark 1 in Breda

 

  • Raamsdonk: woensdag 15 november 2023, van 19.30 tot 21.30 uur
    Locatie: De Ontmoeting, Kerkplein 4 in Raamsdonk

De workshops zijn alleen toegankelijk voor leden van Thebe Extra. Als lid betaalt u € 20,- p.p. voor een kennismakingsworkshop van twee uur (normale prijs € 40,-p.p.).

Inschrijven kan via deze link.

088 374 75 76