Zilvermeeuw
Uitjes en extra's

Dagtochten met De Zilvermeeuw

Varen en genieten van een dagje uit

Dagtochten: vaartochten De Zilvermeeuw

Samen met uw gezelschap geniet u tijdens een vaardagtocht op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Tussendoor vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Varen kan individueel of in groepsverband. Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag!

Compleet verzorgde dagtochten
De Zilvermeeuw verzorgt een aantal dagtochten. Van een compleet verzorgde vaardagtocht met museumbezoek tot een dagtocht naar Rotterdam. De comfortabele partyboten van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet, bar en geluidsinstallatie. De dagtochten zijn inclusief koffie, gebak en een scheepslunch.
Voor feestjes behoort catering op maat tot de mogelijkheden; van koffie met gebak tot luxe buffet. Kijk op de website van De Zilvermeeuw voor uitgebreide informatie.

Bekijk de korting
Tijd en locatie

Als lid van Thebe Extra krijgt u € 5,- korting per persoon op de dagtochten en € 2,50 korting per persoon op de vaarten in de Biesbosch. De Zwerftocht, Fluistertocht, Bevertocht en thematochten zijn uitgesloten van deze actie. Maximaal 6 personen per ledenpas. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties. 

U dient bij het maken van de reservering in het opmerkingenveld aan te geven dat u gebruik wil maken van de korting van Thebe Extra. Op de dag van de vaartocht kunt u zich met uw ledenpas melden bij de kassa. Hier wordt uw korting verrekend.

Deze dagtochten vindt u op de website van De Zilvermeeuw op: zilvermeeuw.nl/rondvaarten-en-dagtochten. De dagtochten starten altijd in Drimmelen. Navigeer voor de afvaartplaats op postcode: 4924 BB in Drimmelen.

088 374 75 76