Zilvermeeuw
Dagtochten

Lekker varen dagtochten

Samen met uw gezelschap geniet u tijdens een vaardagtocht op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Tussendoor vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Algemeen
Tijd en locatie
Ledenvoordeel

Varen kan individueel of in groepsverband. Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

Compleet verzorgde dagtochten
De Zilvermeeuw verzorgt een aantal dagtochten. Van een compleet verzorgde vaardagtocht met museumbezoek tot een dagtocht naar Rotterdam. De comfortabele partyboten van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet, bar en geluidsinstallatie. De dagtochten zijn inclusief koffie, gebak en een scheepslunch.
Voor feestjes behoort catering op maat tot de mogelijkheden; van koffie met gebak tot luxe buffet. Kijk op de website van De Zilvermeeuw voor uitgebreide informatie.

Deze dagtochten vindt u op de website van De Zilvermeeuw op: zilvermeeuw.nl/rondvaarten-en-dagtochten.
De dagtochten starten altijd in Drimmelen. Navigeer voor de afvaartplaats op postcode: 4924 BB in Drimmelen.

Als lid van Thebe Extra krijgt u € 5,- korting per persoon op de vaardagtochten. Maximaal 6 personen per ledenpas. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.
U dient bij boeking door te geven dat u gebruik wil maken van de korting van Thebe Extra. Dan kunt u zich op de dag van de vaartocht met uw ledenpas bij de kassa melden, u ontvangt de korting aan de kassa.

088 374 75 76