Fit en actief

Toucan Health Club

Zwemmen, sporten en wellness met korting!

Toucan Health Club

Bereik uw doelen bij sportschool Toucan Health Club! Afhankelijk van uw eigen doelen stelt een instructeur een persoonlijk trainingsprogramma voor u op.

Toucan Health Club beschikt over een mooie fitnessruimte, met daarin een complete lijn kracht- en cardioapparatuur, en werkt met gediplomeerde instructeurs. Afhankelijk van uw eigen doelen stelt een instructeur een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Naast een individueel trainingsprogramma kunt u ook kiezen voor lessen in groepsverband, zoals Club Cycle, Club Power, verschillende vormen yoga, 50-fit enz.

Daarnaast kunt u gebruik maken van drie verwarmde zwembaden (31 graden) om baantjes te trekken en/of de whirlpool om na uw inspanning te relaxen. Ook verzorgt Toucan Health Club verschillende lessen in het zwembad zoals MBVO (Meer Beweging voor Ouderen) en u in de avond kunt u deelnemen aan de aquarobicsles.

Bij inspanning hoort ontspanning! Daarvoor beschikt de Toucan Health Club over een heerlijke sauna & Turks stoombad en infrarood sauna. Bovendien kunt u helemaal tot rust komen in de daarbij aanwezige relaxruimte, onder het genot van een stuk fruit en het nuttigen van een lekker gekoeld drankje.

Ook kunt u gebruik maken van de Float, een bad van magnesiumzout waarin u gewichtsloos, zonder prikkels kunt drijven. Eén uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen, het werkt stressverlagend en het draagt bij aan ontspanning en balans van lichaam en geest.

Bekijk de korting
Locatie

Leden van Thebe Extra krijgen op vertoon van de ledenpas 10% korting op 25- en 50-badenkaarten aan de kassa. 

Met de Thebe Extra ledenpas mogen leden zeven dagen per week gebruik maken van de fitnessruimten en verder alle genoemde faciliteiten van de Toucan Health Club tot 18.00 uur. In de avonden gelden andere tarieven dus geldt de korting niet.

Daarnaast mag er met deze aanbieding gebruik gemaakt worden van de sauna en het zwembad voor € 38,00 (normale prijs is € 48,95 ). Naast het individuele trainingsprogramma kunnen leden kiezen voor lessen in groepsverband zoals Club Cycle, Club Power, verschillende vormen yoga, 50-fit enz.

Het lidmaatschap is elk moment opzegbaar met 1 maand opzegtermijn. Voor alle lidmaatschappen geldt:

  • Onbeperkt fitness
  • Onbeperkt zwembad (op gestelde tijden)
  • Onbeperkt sauna/infraroodcabine
  • Onbeperkt groepslessen
  • Onbeperkt koffie en/of thee

De Aquarobics-lessen staan los van het fitness-abonnement, leden krijgen 10% korting op een abonnement en kunnen ook ’s avonds deelnemen.

Ook krijgen leden van Thebe Extra op vertoon van de ledenpas een korting van 10% op een float-sessie van 60 minuten en 10% korting op een 5-rittenkaart.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10 euro.

Via de website van Toucan Health Club kan er gebruik gemaakt worden van een gratis dagpas mits u woonachtig bent binnen een straal van 20 km om kennis te maken met Toucan Health Club.

De ledenpas kan gebruikt worden door het gehele gezin woonachtig op het adres van de pashouder.

Toucan Health Club
Klein Zwitserland 8
5126 TA Gilze
T 0161 453197
service@toucanhealth.nl
www.toucanhealth.nl

088 374 75 76