Speelland
Ontspanning

Waterpret in Speelland Beekse Bergen!

25% korting p.p.

Speelland Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleeft iedereen een heerlijke dag buiten vol speelplezier en waterpret. Zo halen de kids op het parcours van de Big Wheels het enige echte Speelland rijbewijs en gaan ze voor snelheid in de Waverider. Voor de echte waaghalzen is er de AquaShuttle, een spannende glijbaan waarbij u gelanceerd wordt op het water. Durft u het aan?

Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kunt u als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

In de herfst en winter is Speelland Beekse Bergen gesloten.

Ledenvoordeel
Locatie

Op vertoon van uw Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijgt u 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal 5 personen per ledenpas. De korting geldt alleen op de prijs die bezoekers aan de kassa betalen.

Speelland Beekse Bergen vraagt u om op voorhand uw bezoek te reserveren via de website, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. Kies daarom op de website van Speelland Beekse Bergen voor: ‘Ik heb een kortingsbon of pas’. Het resterende bedrag betaalt u ter plaatse aan de kassa op vertoon van uw ledenpas.

Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

088 374 75 76