Fit en actief

Schaatsen bij Optisport Breda met korting

Schaatsen bij Optisport Breda en Dordrecht met korting

Schrikt een beetje kou u niet af en houdt u van een actief dagje uit? Wat dacht u van schaatsen? De buitenbaan heeft een lengte van 400 meter. Daarop kunnen de langebaanschaatsers meters maken.

Schaatsen met het hele gezin, uw partner, een vriend(in) of met een kinderfeestje. Op de 30×60 meter ijsvloer is er ruimte voor de recreatieve schaatser en voor de allerkleinsten. Er zijn leuke hulpmiddelen voor jonge schaatsers om deze oer-Hollandse sport onder de knie te krijgen. U mag uw eigen schaatsen meenemen, maar ze zijn er ook te huur. IJsmuts op, handschoenen aan en gáááán!

Vlakbij de baan is een horecagelegenheid waar u tussen het racen en schaatsen door even op krachten kan komen voor de volgende ronde(s). Met een warme chocomel en wat lekkers natuurlijk!

Speciale aanbieding!
Winterpret bij de schaatsbanen van Optisport in Breda en Dordrecht. Profiteer van een geweldige aanbieding: 1+1 gratis bij entree voor recreatief schaatsen (normale prijs € 9,25 p.p.) in de periode half november tot half maart. En dat is nog niet alles… leden van Thebe Extra ontvangen buiten deze periode – op vertoon van hun ledenpas – altijd 10% korting.

Pak je schaatsen en nodig een vriend(in) uit voor een leuk dagje op het ijs.

Let op: de aanbieding is niet geldig tijdens de vakantieperiodes.

Bekijk de korting
Locaties

Profiteer van een geweldige aanbieding: 1+1 gratis bij entree voor recreatief schaatsen (normale prijs € 9,25 p.p.) in de periode half november tot half maart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa, op vertoon van uw ledenpas ontvangt u het tweede kaartje gratis.
.
En dat is nog niet alles… leden van Thebe Extra ontvangen buiten deze periode – op vertoon van hun ledenpas – altijd 10% korting (maximaal zes personen per ledenpas).

Het huren van gewone schaatsen kost € 5,00. Hiervoor geldt geen korting. De korting geldt ook niet op de schaatscursussen of groepslessen georganiseerd door derden bij Optisport locaties.

Kunstijsbaan Breda
Terheijdenseweg 506
4826 AB Breda
T 088-2057798
schaatsbaanbreda@optisport.nl

 

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht
T 078-7111600
E sportboulevard-receptie2@optisport.nl

 

088 374 75 76