zilvermeeuw
Eropuit

Lekker varen in de Biesbosch

Een middagje op het water doet wonderen. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Op het water vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Algemeen
Tijd en locatie
Ledenvoordeel

De Brabantse Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. Tijdens een rondvaart van 2 uur doorkruist u het hele gebied per boot. De comfortabele schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet en een bar. Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht over de polderdijken. De schipper vertelt tijdens de rondvaart het een en ander over de omgeving.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw kunt u ook dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten boeken. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

De vaaragenda vindt u op www.zilvermeeuw.nl.
De rondvaarten door de Biesbosch vertrekken altijd in Drimmelen. Navigeer voor de afvaartplaats op: postcode 4924 BB in Drimmelen.

Als lid van Thebe Extra krijgt u € 2,50 korting per persoon op de rondvaart door de Biesbosch. Maximaal 6 personen per ledenpas. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.
U kunt uw ledenpas bij de kassa van De Zilvermeeuw laten zien, u ontvangt dan de korting op uw kaartje(s).

088 374 75 76