zilvermeeuw
Uitjes en extra's

Rondvaarten in de Biesbosch

Stap aan boord van De Zilvermeeuw

Rondvaarten Biesbosch met de Zilvermeeuw

Een middagje op het water doet wonderen. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer.

Op het water vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Muzikale bingoboot 16 mei 2024
Op donderdagmiddag 16 mei vaart de bingoboot van rondvaartbedrijf De Zilvermeeuw door de Nationaal Park de Biesbosch! Terwijl u geniet van koffie/thee en heerlijk gebak gooit de kapitein de trossen los. Speel mee met de muzikale bingo van Wilhelmus de Oranjeman en maak u klaar voor een middag vol plezier en muziek op het water. Leden ontvangen € 2,50 korting p.p. op deze rondvaart. De rondvaart is inclusief 2x koffie/thee met gebak en 2x een bitterbal. Let op: U moet vantevoren reserveren via de website van de Zilvermeeuw en doorgeven in het opmerkingenveld dat u gebruik wilt maken van de korting van Thebe Extra. Op de dag van de vaartocht kunt u zich met uw ledenpas melden bij de kassa. Hier wordt uw korting verrekend.
>Meer informatie & reserveren

Bekijk de korting:
Algemeen
Tijd en locatie

Als lid van Thebe Extra krijgt u € 5,- korting per persoon op de dagtochten en € 2,50 korting per persoon op de vaarten in de Biesbosch. De Zwerftocht, Fluistertocht, Bevertocht en thematochten zijn uitgesloten van deze actie. Maximaal 6 personen per ledenpas. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties. 

U dient bij het maken van de reservering in het opmerkingenveld aan te geven dat u gebruik wil maken van de korting van Thebe Extra. Op de dag van de vaartocht kunt u zich met uw ledenpas melden bij de kassa. Hier wordt uw korting verrekend.

De Brabantse Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. Tijdens een rondvaart van 2 uur doorkruist u het hele gebied per boot. De comfortabele schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet en een bar. Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht over de polderdijken. De schipper vertelt tijdens de rondvaart het een en ander over de omgeving.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw kunt u ook dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten boeken. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag!

De vaaragenda vindt u op www.zilvermeeuw.nl.
De rondvaarten door de Biesbosch vertrekken altijd in Drimmelen. Navigeer voor de afvaartplaats op: postcode 4924 BB in Drimmelen.

088 374 75 76