Reload Studios Berkel Enschot
Ontspanning

Reload Studios Berkel-Enschot

Via Thebe Extra ontvangt u 10% korting op het 1 jaar resultaatprogramma!

Reload Studios Berkel-Enschot

Ledenvereniging Thebe Extra werkt samen met Reload Studios Berkel-Enschot. U profiteert als lid van aantrekkelijke korting.

De twee concepten, Biocircuit en Small Group Training, van Reload Studios is hét alternatief voor de normale sportschool. Reload Studios bepaalt samen met u een realistisch doel en zij coachen en begeleiden u op een manier die echt werkt. Iedereen is welkom bij Reload Studios, fit of niet.

Bij Reload Studios start u altijd met een uitgebreide intake/bodyscan, waar zij naast vetpercentage, spiermassa, visceraal vetgehalte, vocht en basale stofwisselingssnelheid ook de spierkracht, fitheid en lenigheid testen. Zo weten zij direct wat de belastbaarheid en het fitheidsniveau is van u. Zo traint u dus altijd veilig en verantwoord binnen uw eigen grenzen. Ook nemen zij sportverleden, blessures, gezondheid en voeding mee. Wekelijks plannen zij samen met u vaste momenten in om te sporten, om de stok achter de deur te houden en elke vier weken vindt er een nieuwe evaluatie plaats om doelen bij te stellen.

Doordat de training geen wachtrijen of onnodige instellingen kent, kunt u dus in 30 minuten tijd heel het lichaam trainen. Zowel op het gebied van spierversterking als conditioneel. Doet u dat twee keer per week, dan zult u hier gegarandeerd resultaat in zien!

Bekijk de korting
Locatie

Leden van Thebe Extra krijgen 10 dagen try out + 10% korting op het 1 jaar Resultaat Programma van € 67,95 per 4 weken. Per ledenpas ontvangen maximaal 6 personen de korting van 10%. De korting geldt op vertoon van de ledenpas. De 10 dagen try-out kunt u uitsluitend aanvragen via de website van Reload Studios.

 

Reload Studios Berkel-Enschot
Koningsoord 131
5057 DL  Berkel-Enschot

T 013 – 2085110
berkel-enschot@reloadstudios.nl

https://www.reloadstudios.nl/

088 374 75 76