Fit en actief

Pelgrims-
wandeltocht
Camino Brabant

Pelgrimswandeltocht Camino Brabant

Een wandelroute van 300 kilometer lang door het Brabantse land, opgedeeld in 13 routes en die langs 52 Mariakapelletjes gaat. Een initiatief van drie goede vrienden die in eerst instantie het plan hadden de Camino Santiago de Compostela te bewandelen. Toen dat door corona helaas niet door kon gaan en er zoveel getraind was in ons eigen mooie land, bedacht het drietal een pelgrimswandeltocht in Brabant te initiëren.

Net als bij de Camino naar Santiago verzamelt de wandelaar stempels om de oorkonde te behalen. De stempels liggen bij de kapelletjes. Stuk voor stuk zijn ze aangeschreven en allemaal waren ze enthousiast om mee te doen. De voorbereiding heeft een jaar gekost, alle routes zijn zelf bewandeld en nog mooier gemaakt dan dat de routes op de computer uitgezocht zouden worden. Sinds april 2022 kan iedereen genieten van deze pelgrimstocht, in zijn geheel of in gedeeltes. Er is zoveel nieuws en moois te ontdekken onderweg… dus wandelschoenen aan en gaan!

Voordeel

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra ontvangen € 4,95 korting op het Camino Brabant pakket van € 19,95. Vul onderstaand formulier in en ontvang uw kortingscode per e-mail van ons.

.

De kortingscode past u toe op de website van Camino Brabant.

.

Aanvraagformulier kortingscode Camino Brabant

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens:

Het nummer vindt u op uw ledenpas.

.

088 374 75 76