Verhuisservice door Ontzorgd Verhuizen

Dé specialist in seniorenverhuizingen! Zelfs radio, tv en internet worden gratis voor u omgezet.

Verhuisservice door Ontzorgd Verhuizen

Zoekt u een verhuisbedrijf dat u met een verhuizing helpt? Ontzorgd Verhuizen is dé specialist in seniorenverhuizingen. Niet alleen omdat zij echt alles rondom seniorenverhuizingen kunnen doen, maar vooral door de manier waarop ze dat doen. Persoonlijke aandacht vinden zij namelijk heel belangrijk. Zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Want bij Ontzorgd Verhuizingen draait het niet alleen om uw spullen, maar ook om uw wensen.

Algemeen
Ledenvoordeel

Voorafgaand aan uw verhuizing, maakt u vrijblijvend kennis met uw persoonlijke verhuisregisseur bij u thuis om uw verhuiswensen te bespreken. U bepaalt zelf waar u hen voor wilt inschakelen; inpakken/uitpakken van verhuisdozen, hulp bij uw verhuisadministratie, de verhuizing zelf (evt.middels opslag), leeg opleveren oude woning, voor opleveren nieuwe woning, schoonmaakservice, handymanservice, stoffering nieuwe woning, afvoeren overtollige zaken. U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Gaat u akkoord? Dan gaan zij voor u aan de slag. Heeft u een vraag? Dan staat uw verhuisregisseur voor u klaar.

Leden van Thebe Extra ontvangen de volgende korting:

  • Gratis 1 uur inzet van de persoonlijke verhuisregisseur (t.w.v. € 60,00)
  • Gratis doorgeven van de meterstanden (oud en nieuw adres)
  • Gratis omzetten van radio, tv en internet. Er wordt gezorgd dat er een monteur op de verhuisdag komt om te zorgen dat alles geïnstalleerd is en functioneert.
088 374 75 76