Aviodrome
Ontspanning

Luchtvaart-
museum Aviodrome

25% korting p.p.

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Kijk omhoog en ontdek meer bij luchtvaartmuseum Aviodrome! Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur!

In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdekt u alles over vliegen. U ziet er het
eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing
747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en u verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test uw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

Meer dan 100 vliegtuigen
In en rond de nieuwe expositie vindt u meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder! Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kunt u van binnen bewonderen. En vergeet u niet omhoog te kijken? Ook daar ziet u vliegende legendes. Bent u echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.

Exposities
Van tijd tot tijd zijn er wisselende exposities over een thema bij luchtvaartmuseum Aviodrome.

Ledenvoordeel
Locatie

Op vertoon van uw Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijgt u 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal 5 personen per ledenpas. De korting geldt alleen op de prijs die bezoekers aan de kassa betalen.

Luchtvaartmuseum Aviodrome vraagt u om op voorhand uw bezoek te reserveren via de website, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het museum. Kies daarom op de website van luchtvaartmuseum Aviodrome voor: ‘Ik heb een kortingsbon / pas’. Het bedrag betaalt u ter plaatse aan de kassa op vertoon van uw ledenpas.

Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
5218 PG Lelystad Airport

088 374 75 76