Aviodrome
Fit en actief

Luchtvaart-
museum Aviodrome

25% korting p.p.

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Kijk omhoog en ontdek meer bij luchtvaartmuseum Aviodrome! Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur!

In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdekt u alles over vliegen. U ziet er het
eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing
747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en u verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test uw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

Meer dan 100 vliegtuigen
In en rond de nieuwe expositie vindt u meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder! Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kunt u van binnen bewonderen. En vergeet u niet omhoog te kijken? Ook daar ziet u vliegende legendes. Bent u echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.

Nieuwe helikopter expositie
Bij het luchtvaartmuseum vindt u niet alleen meer dan 100 vliegtuigen, maar ook bijzondere helikopters en zelfs een gyrocopter. Ook halen we de held in u naar boven, want in de nieuwe helikopter expositie kunt u zelf leren hoe u een helikopter bestuurt. Brengt u de reddingsmissie met de helikopter tot een succesvol einde?

Ledenvoordeel
Locatie

Op vertoon van uw Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijgt u 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal 5 personen per ledenpas. De korting geldt alleen op de prijs die bezoekers aan de kassa betalen.

Luchtvaartmuseum Aviodrome vraagt u om op voorhand uw bezoek te reserveren via de website, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het museum. Kies daarom op de website van luchtvaartmuseum Aviodrome voor: ‘Ik heb een kortingsbon / pas’. Het bedrag betaalt u ter plaatse aan de kassa op vertoon van uw ledenpas.

Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
5218 PG Lelystad Airport

088 374 75 76