Babette van Veen van Le Shirt BB
Ledenacties

LeShirtBB, flatteus, duurzaam
en nu met korting!

LeShirtBB, t-shirts met het ideale draagcomfort

LeShirtBB is gemaakt door vrouwen, speciaal voor vrouwen. De behoefte naar hét perfecte basic T-shirt dat bij iedere outfit past en nog steeds uw eigen lichaam mooi naar voren laat komen, is groot. Wanneer u op zoek gaat naar een T-shirt, denkt dat dit een makkelijke zoektocht wordt. Toch is het vaak in de praktijk wat lastiger dan u denkt. Het blijkt ontzettend moeilijk om een goed T-shirt te vinden dat als gegoten zit. Als lid kunt u er, met korting, weer prachtig bij lopen!

Flatteus en comfortabel

LeShirtBB, van actrice en zangeres Babette van Veen, heeft daarom T-shirts ontworpen die dit probleem oplossen. Het doel van deze shirts is dat iedere vrouw zich zelfverzekerd en mooi voelt. Met of zonder curves of kipfilets. Ze zijn op zo’n manier ontworpen dat u ze bij elke outfit, of op zichzelf kunt dragen en ze uw lichaamstype mooi naar voren laten komen.

De kenmerken: een net wat langer mouwtje, een iets langere lengte die losjes is getailleerd, een brede zoom die niet omkrult en hoogwaardige kwaliteit gemaakt in Portugal. De T-shirts zijn gemaakt van 90% katoen. Daarnaast bevatten ze ook 10% elastaan, waardoor uw T-shirt na vele wasbeurten nog mooi blijft.

Breed assortiment

In de webshop van LeShirtBB vindt u een breed assortiment aan basic dames T-shirts in verschillende maten, kleuren en designs. Ga bijvoorbeeld voor een wit T-shirt, grijs T-shirt of groen T-shirt. Ook hebben ze allerlei T-shirts met een V-hals of ronde hals. Op deze manier vindt u altijd iets wat perfect bij u past! Voor welk model gaat u?

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 15% korting op hun eerste bestelling met de code THBXTR2023.

088 374 75 76