Huishoudelijke hulp met korting
Helpende handen

Meer energie
door fijne hulp in huis

Na uw drukke werkweek wilt u graag rust vinden in een opgeruimd huis. Maar heeft u na alle huishoudelijke taken nog wel tijd voor uzelf? Ook wanneer u door fysieke ongemakken niet meer in staat bent uw eigen huishouden op orde te brengen is hulp meer dan welkom.

Via Ledenvereniging Thebe Extra kunt u gebruik maken van verschillende diensten die u kunnen helpen in het huishouden. Van een volledige schoonmaakdienst tot mantelzorgers. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme.

UWassistent
Hulpstudent
Saar aan huis

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar bent niet meer in staat al uw tijd en energie in het huishouden te steken. UWassistent biedt uitkomst voor ouderen die behoefte hebben aan zorg- en gemaksdienst aan huis.

Bekijk UWassistent

Wanneer sommige klusjes in en om het huis uw pet of agenda te boven gaan kunt u met een gerust hart een beroep doen aan Hulpstudent.nl. Zij selecteren voor u de juiste student die aansluit op uw wensen en de huishoudelijke taken die gebeuren moeten. Of het nu gaat om tuinieren, schoonmaken; ze helpen u graag bij uw vraag en verdienen daarmee ook nog eens een centje bij. Alleen beschikbaar in Breda en Tilburg.

Bekijk Hulpstudent

Saar aan huis is een mantelzorgdienst en niet echt een schoonmaakdienst. De onafhankelijke mantelzorgers van Saar aan Huis komen u helpen wanneer u dat wilt. Zij hebben daarbij 100% aandacht voor u en uw situatie. Saar komt op afspraak langs om bijvoorbeeld te helpen bij het koken, wassen of boodschappen doen.

Bekijk Saar aan huis

088 374 75 76