Huishoudelijke hulp met korting
Helpende handen

Huishoudelijke hulp met korting

Meer energie door fijne hulp in huis

Huishoudelijke hulp met korting

Na uw drukke werkweek wilt u graag rust vinden in een opgeruimd huis. Maar heeft u na alle huishoudelijke taken nog wel tijd voor uzelf? Ook wanneer u door fysieke ongemakken niet meer in staat bent uw eigen huishouden op orde te brengen is hulp meer dan welkom.

Via Ledenvereniging Thebe Extra kunt u gebruik maken van verschillende diensten die u kunnen helpen in het huishouden. Van een volledige schoonmaakdienst tot mantelzorgers. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme.

UWassistent
Saar aan huis

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar bent niet meer in staat al uw tijd en energie in het huishouden te steken. UWassistent biedt uitkomst voor ouderen die behoefte hebben aan zorg- en gemaksdienst aan huis.

Bekijk UWassistent

Saar aan huis is een mantelzorgdienst en niet echt een schoonmaakdienst. De onafhankelijke mantelzorgers van Saar aan Huis komen u helpen wanneer u dat wilt. Zij hebben daarbij 100% aandacht voor u en uw situatie. Saar komt op afspraak langs om bijvoorbeeld te helpen bij het koken, wassen of boodschappen doen.

Bekijk Saar aan huis

088 374 75 76