Oliemeulen 15%
korting
Ontspanning

Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg

Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg

Op zoek naar een leuk en betaalbaar uitje met of zonder (klein)kinderen in de regio Tilburg? Waarbij u niet op het weer hoeft te letten? Ga dan naar Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg en ontmoet maar liefst 150 verschillende diersoorten in een sfeervolle ruim 300 jaar oude boerderij. Leden van Thebe Extra ontvangen 15% korting per entreebewijs.

In dit dierenpark kunt u niet alleen kijken naar dieren, maar ze ook aanraken. Aai een wurgslang en laat een echte vogelspin over uw hand lopen.

Een bezoek aan De Oliemeulen in Tilburg is heel bijzonder. U ziet de vreemdste diertjes van heel dichtbij. Enkele dagen in de week vliegen er zelfs roofvogels vrij rond. De enthousiaste medewerkers vertellen honderduit over ‘hun’ dieren en dat is heel leerzaam. Er is een groot overdekt terras en een speeltuin.

Bekijk de korting
Locatie

Op vertoon van uw Thebe Extra ledenpas aan de kassa krijgt u 15% korting per toegangsbewijs, maximaal 4 personen per ledenpas.

U kunt ook e-tickets met ledenkorting bestellen via de website van De Oliemeulen met de speciale kortingscode. Deze kortingscode kunt u vinden in onze Thebe Extra Voordeelwinkel

Dierenpark De Oliemeulen
Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg
Website: www.oliemeulen.nl

088 374 75 76