Beekse Bergen
Ontspanning

Safaripark Beekse Bergen

25% korting p.p.

Safaripark Beekse Bergen

Waan uzelf in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten!

Prikkel uw zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en laat u verrassen door de dieren langs de oevers. Een ranger vertelt u alle ins en outs over de dieren in het park én in de natuur. Wandelen kan ook! Ontdek het prachtige Safaripark op eigen tempo en geniet samen van het buitenleven.

Laat u verwonderen tijdens de bootsafari
Mis niets van Safaripark Beekse Bergen en ontdek het park vanaf het water. Stap aan boord van safariboot Livingstone of Stanley en bewonder de schoonheid van de natuur. Samen genieten van een onvergetelijke reis!

Op avontuur tijdens de autosafari
Ontdek de wereld van Beekse Bergen met uw eigen auto! Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren. Bepaal zelf het tempo en bewonder de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. Tip: Gebruik de audiotour in de Beekse Bergen app.

Op wandelsafari tussen wilde dieren
Trek uw wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet wilde dieren in hun habitat. Ontdek samen de schoonheid van de natuur en kom oog in oog te staan met leeuwen, hyena’s, olifanten, pinguïns en meer wilde dieren!

Ledenvoordeel
Locatie

Op vertoon van uw Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijgt u 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal 5 personen per ledenpas. De korting geldt alleen op de prijs die bezoekers aan de kassa betalen.

Safaripark Beekse Bergen vraagt u om op voorhand uw bezoek te reserveren via de website, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. Kies daarom op de website van Beekse Bergen voor de dagtickets: ‘Ik heb een kortingsbon of pas’.

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

088 374 75 76