Gemeente Tilburg

Gemeente
Tilburg

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in Tilburg?

De weg vinden in de gemeente Tilburg: Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. De plaatsen Berkel-Enschot, Biezenmortel en Udenhout maken ook deel uit van de gemeente Tilburg.

Gemeente Tilburg
Luuk

Contact

Luuk is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Hij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Tilburg. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Luuk via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Vandaagvoorlater.nl

Gezond en gelukkig ouder worden. Dat willen we toch allemaal in Tilburg? Vandaagvoorlater.nl helpt hierbij met handige tips en adviezen. Bijvoorbeeld; door nu meer mensen te ontmoeten, is uw kring van kennissen later groter, en staan er meer mensen voor u klaar. Vrijwilligerswerk op de sportclub of in een buurthuis kan u helpen om meer mensen te ontmoeten. U helpt zo niet alleen uzelf, maar ook een ander. Kijk voor vrijwilligerswerk of meer tips om gezond en gelukkig oud te worden op:

Vandaagvoorlater.nl

Agenda & activiteiten
Gemeente Tilburg

Thebe Extra is bij u in de buurt

Overzicht spreekuren ledenconsulenten
Medipoint Thuiszorgwinkels

Onze ledenconsulenten houden spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkels in Breda, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Hier kunt u een ledenconsulent persoonlijk spreken voor advies of vragen over wonen, zorg en welzijn.

Meer informatie

 

Lokale initiatieven in de gemeente Tilburg

Onderstaand initiatief is mede mogelijk gemaakt door actieve inzet van één of meerdere ledenraadsleden uit de gemeente Tilburg en/of met steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra.

Heeft u een initiatief voor deze gemeente waarbij u ondersteuning nodig heeft om het op te zetten? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Huiskamer van Dalem

De Huiskamer van Dalem is een ontmoetingsplek op de Dalempromenade 34 voor de senioren uit de wijk. Op zondagen kunt u hier terecht tussen 10 uur en 17 uur voor een kop koffie en een praatje. Een groep vrijwilligers heet u van harte welkom. Bewoner Piet van de Schoot (lid van Thebe Extra) is initiatiefnemer van de Huiskamer van Dalem. Voor vragen kunt u contact met hem opnemen: tel. 06 22 17 81 15 of via e-mail: pietvdschoot@hetnet.nl.

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Tilburg

088 374 75 76